Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Elevi din Alba Iulia, la ziua Poliției Române. Armament, trupe speciale și secretele vieții de polițist

Publicat

YouTube video

Peste 100 de elevi din Alba Iulia au sărbătorit alături de Inspectoratul Județean de Poliție Alba, 197 de ani de activitate polițienească în slujba cetățeanului. Atracția principală pentru cei mici a fost o cățelușă de patru ani dresată special pentru depistarea materialului explozibil.

Sirenele de poliție au sunat neîncetat în fața Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Din fericire nu a fost vorba despre un eveniment sau o descindere a trupelor speciale, ci o sărbătoare în aer liber a polițiștilor din Alba Iulia alături de elevi.

politie activitate

 

Pentru a celebra 197 de ani de activitate, IPJ Alba a scos la lumină echipamentul folosit de trupele de intervenție SAS în descinderi, trusele din dotarea criminaliștilor dar și mai multe mașini de poliție.

politie activitate

Elevii au avut ocazia să se joace cu girofarul mașinilor și să cunoască mai multe detalii despre armele din dotarea luptătorilor de intervenție.

politie activitate

De asemenea aceștia au fost invitați de către criminaliști să afle cum se folosește echipamentul din trusa lor și cum se iau amprentele în timpul unei investigații.

politie activitate

 

Atracția principală a fost cățelușa Tara în vârstă de 4 ani, antrenată special pentru depistarea materialului explozibil. Copii au avut ocazia să se joace cu aceasta și să vadă cum cățelușa ascultă comenzile primite din partea dresorului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax