Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(FOTO-VIDEO) „eMisiune imposibilă”: Un spectacol de improvizaţie comică la Art Café Dowtown din Alba Iulia

Publicat

Teatru, improvizaţie, muzică, poveşti şi mult amuzament. Aceasta ar fi o caracterizare minimală a serii de joi din Art Café Downtown, unde actori de la Asociaţia „Startact” din Târgu Mureş au oferit publicului albaiulian un spectacol interactiv de teatru, intitulat „eMisiune imposibilă”. Costin Gavaza, Mihai Crăciun, Csaba Ciugulitu, Rareş Budileanu şi Zeno Apostolache au arătat la Alba Iulia că nimic nu le este imposibil: au transpus „instant” idei şi replici ale publicului în contexte epice, teatrale create ad-hoc, cu maximum de inspiraţie.

Costin Gavaza, „maestrul de ceremonii” al trupei, a introdus spectacolul explicând termenul de „improvizaţie” teatrală: „Ceea ce veţi vedea în această seară nu veţi mai vedea exact la fel într-un alt spectacol. Va fi jucat pentru prima dată, fără a fi fost repetat şi va evolua în funcţie de public”.

Spectacolul a început cu „Imnul internaţional al improvizaţiei” şi a continuat cu mai multe episoade co-regizate de Costin Gavaza şi public.

Aceştia le-au propus actorilor câteva teme de improvizaţie „pentru a-i pune în dificultate”: o povestire, a cărei „ştafetă” o preluau, la un semnal sonor, respectând regula de a nu pronunţa cuvinte cu anumite literă, riscând să fie huiduiţi în cazul în care le „scăpa” un cuvânt interzis; să pună în scenă un moment, într-o locaţie aleasă de public, în mai multe limbi străine (rusă, chineză) pe care trebuiau să le schimbe automat la comandă, să creeze o situaţie în care să introducă „firesc” replici scrise de public de fâşii de hârtie sau să compună o poveste cu un titlu dat de public, pe rând, din câte un cuvânt.

„eMisiunea imposibilă” s-a dovedit a fi nu tocmai aşa pentru cei 5 protagonişti, care au avut, în toate momentele, prezenţa de spirit pentru a continua spectacolul, fără a rupe ritmul şi menţinând nivelul de umor şi contactul cu publicul neîntrerupt.

Vă prezentăm câteva fotografii şi un scurt video din timpul spectacolului:

[nggallery id=184]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax