Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Emoție și entuziasm pentru absolvenții Universității „1 Decembrie 1918” . Festivitate de încheiere a anilor de facultate

Publicat

IMG_8997 Un eveniment cu tradiție pentru Univeristatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, parada absolvenților s-a desfăşurat sâmbătă. Sute de tineri absolvenți au cântat gaudeamus pe traseul Casa de Cultură a Studenților – Porțile Cetății – Piața Cetăți, după care au asistat la festivitatea care le-a încheiat anii de studenție petrecuți la Alba Iulia. 

În prezenţa Conducerii şi a Senatului UAB, a invitaţilor oficiali ÎPS Irineu, primarul Mircea Hava, şi a corpului profesoral, în Piața Cetății, a avut loc festivitatea de absolvirea a promoției 2016. Plini de emoție și de curiozitate pentru ceea ce va uram să se întâmple în viața lor, în jur de 900 de absolvenți și-au purtat cu mândrie robele și li-au primit laudele venite din partea profesorilor și a celor prezenți.

IMG_8967 „Vreau să vă spun câteva lucruri de suflet care am încercat să le transmit fiecărei generații de absolvenți ai universității noastre. Am încercat să le transmit sfaturile mele, câteva lucruri de viață și bineînțeles să nu uite că universitatea nu se încheie cu obținerea unei diplome de ciclu superior sau de masterat. Învățământul superior albaiulian, dragi absolvenți, vă oferă mult mai multe posibilități, vă așteptăm la masteratele noastre, vă așteptăm la școlile nostre doctorale. Trebuie să continuați să vă perfecționați, să vă pregătiți și mai mult” le-a transmis rectorul Daniel Breaz.

Festivitatea de anul acesta a fost una mai specială deoarece acesta a fost generația care sărbătorește 25 de ani de la înființarea Universității „1 Decembrie 1918”.

După încheierea discursurilor, decanii facultăților i-au citit pe cei mai silitori și mai conștiincioși studenți, care au reușit să termine cei trei sau patru ani de facultate cu note care îi plasează ca șefi de promoție.

Studenții au avut și în acest an parte de un invitat surpriză. Actorul, regizorul și poetul Dorel Vișan a fost prezent la Alba Iulia pentru a-i felicita pe tineri și pentru a primi titlul de „Omul Anului 2016”.

Evenimentul s-a încheiat cu jurământul și sute de toci în aer.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax