Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Eveniment monden cu parfum politic la Sebeș. Flori, dans și socializare de primăvară pentru femeile din Orașul Morilor

Publicat

Posibilul candidat PDL Alba la Primăria Sebeş pentru alegerile din vară, Dorin Nistor, împreună cu membrii PDL de la  Sebeş au organizat, sâmbătă, un eveniment în semn de apreciere şi respect pentru doamnele şi domnişoarele din Oraşul Morilor. Păstrând deja tradiţionala reţetă a seniorilor din Alba, aceştia au „îmbătat” femeile cu „Parfum de Primăvară”, astfel că, de la petrecerea ce a avut loc la Restaurantul „Transiviniş”, nu au lipsit florile, dansul şi socializările.

După ce săptămânile trecute au anunţat că Nistor are susţinerea PDL pentru alegerile de anul acesta de la Sebeş, a venit timpul ca liderii PDL Alba să ciocnească şi un pahar de şampanie în cinstea proaspătului lor candidat. De la masa oficialităţilor, dar şi din ringul de dans nu a lipsit preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, senatorul Alexandru Pereş, deputatul Clement Negruţ, vicepreşedintele CJ Alba, Alin Cucui şi subprefectul Raul Tudoraşcu. Puţin mai întârziaţi decât colegii de partid au fost preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, care a ajuns la eveniment când petrecerea era în toi şi preşedinta ANOFM, Rodica Andronescu. Dacă aceasta din urmă a fost prezentă doar pentru aproximativ o oră, Dumitrel a rămas până mai târziu în seară, alături Mircea Hava. Deşi, până la această dată, Dumitrel este singurul care nu şi-a manifestat public susţinerea faţă de Dorin Nistor (ştim că, iniţial, Dumitrel îl anunţase pe Mugurel Sârbu drept candidat al PDL pentru alegeri), prezenţa lui la petrecerea organizată de acesta ne dă de înţeles că se raliază dorinţei democrat-liberalilor de a veni în faţa locuitorilor din Sebeş, la alegerile locale, cu un candidat nou-nouţ.

Gazdele evenimentului de sâmbătă au fost atât Dorin Nistor, cât şi „mâna dreaptă” a acestuia, viceprimarul din Sebeş, Adrian Bogdan. Ajutat de acesta din urmă, Nistor a oferit fiecărei doamne câte o floare, asigurându-le că, din 10 iunie, vieţile lor se vor schimba în bine.

[nggallery id=116]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. dida

    duminică, 18.03.2012 at 13:08

    astia petrec ,motive gasesc iar noi ,asteptam sa ne arunce o ciozvarta , de la chiolhanurile boierimii care a subjugat poporul…TAGMA JEFUITORILOR…

  2. ilie

    vineri, 23.03.2012 at 11:16

    pe bune,chiar ca nu-i inteleg pe politicienii acestia fara creier.PDL are 0% sanse sa castige alegerile locale in Sebes.pe langa asta,vor sa le mai bage pe gat si un candidat din ALBA IULIA.

  3. el conquistador

    vineri, 23.03.2012 at 13:04

    interesant este ca in fotografii apar numai politicieni (de ***** *****..dar asta este alta mancare de peste).
    Deci petrecerea a fost intre rechini, nu pentru sebeseni.
    Nistor si-a platit cu un chef monstru nominalizarea. Asta este titlul corect.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate