Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | Expoziția „Ad Hoc – Mixed Media”: Atelierul experimental a șapte artiști din Alba, prezentat la Galeria de Artă

Publicat

YouTube video

Artiști, prieteni și iubitori de „artă nouă” s-au întâlnit marți la Galeria de Artă din Alba Iulia pentru a participa la vernisajul expoziției „Ad Hoc – Mixed Media”, un atelier experimental. Expoziția este rezultatul unei acțiuni de tip performance realizat de șapte artiști din Alba, într-o săptămână, chiar în interiorul galeriei. Cu sensibilitate, spontaneitate și umor, „lucrările fără ramă” și autorii lor au fost prezentați de Diana Țuculescu.

„Expoziția s-a autogenerat în timpul lucrului, subiectul expoziției fiind chiar ea, adică ei, de fapt noi, cei care am lucrat în Galeria devenită pentru o săptămână atelier comun, accesibil publicului, acceptând condiția de a ne oglindi unii în ceilalți, de a improviza împreună, împărțind frățește spațiul, cafeaua, timpul, covrigii, fotografiile, efortul, materialele, ideile și ceaiul”, a spus Diana Țuculescu.

Expoziția „Ad Hoc – Mixed Media” a fost compusă de Mihai Ariciu, Gheorghe Urdea, Diana Țuculescu, Ana Maria Baciu, Floare Muntean, Noemi Kusztos și Mihai Pâslaru.

„Pusă la zid încet, în șapte zile de cei șapte”, expoziția va rămâne în spațiul Galeriei de Artă pentru o perioadă „egală cu facerea ei”, a mai explicat artista.

Iată câteva imagini de la eveniment:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax