Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Femeie rănită după ce s-a răsturnat cu un ATV, lângă Râmeț. A fost solicitat elicopter SMURD

Publicat

O femeie a fost rănită după ce s-ar fi răsturnat cu un ATV în zona Râmeț, duminică seara. A fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la UPU Cluj.

Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Alba a intervenit în zona comunei Râmeț pentru acordarea primului ajutor și transportul unei persoane de sex feminin care a suferit un acident de ATV. Persoana a fost predată unui elicopter SMURD, a anunțat Salvamont Alba.

Potrivit ISU Alba, elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină pe raza localității Sălciua pentru a prelua o victimă de sex feminin, care pe timpul deplasării s-ar fi răsturnat cu un ATV – în zona Valea Poienii-Râmeț.


Totodată, la fața locului s-au deplasat de urgență și doi subofițeri din cadrul ISU Alba angrenați în misiunea de stingere a incendiului de vegetație uscată de pe raza localității Sălciua, în cooperare cu un echipaj de la Salvamont Alba și un echipaj SAJ.

Femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost preluată de către elicopterul SMURD, conștientă, cooperantă și a fost transportată la UPU Cluj.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax