Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO Festivalul Național „Voices” la Alba Iulia: Gabriel Cîndea a câştigat trofeul concursului. Cine sunt tinerii talentaţi care au plecat acasă cu premiile

Publicat

DSC_0691 Joi seara, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia a avut loc Gala Laureaţilor Festivalului Național „Voices”, ediţia a III-a. Trofeul concursului, în valoare de 1.500 de lei, a fost câştigat de albaiulianul Gabriel Cîndea.

În acest an, 11 tineri talentaţi la Casele de Cultură ale Studenţilor din Alba Iulia, Braşov, Petroşani, Piteşti, Bucureşti, Cluj-Napoca şi Craiova au urcat pe scenă să impresioneze juraţii.

Mirabela Dauer a fost cea care a încântat publicul albaiulian prezent la eveniment. La ediţia din acest an au fost puse la bătaie premii în valoare de 3.500 de lei

YouTube video

După ce miercuri au urcat pe scena Casei de Cultură a Stundeţilor din Alba Iulia, în cadrul celei de-a III-a ediţii a Festivalului Național „Voices” să dovedească că merită să câştige trofeul, joi seara de la ora 19.00 au trecut prin emoţiile Galei Laureaţilor. În total au fost 11 tineri interpreţi de muzică uşoară de la Casele de Cultură ale Studenţilor din Alba Iulia, Braşov, Petroşani, Piteşti, Bucureşti, Cluj-Napoca şi Craiova.

Cu toate că toţi au o voce de invidiat, doar șase au plecat acasă cu premiile Festivalului Național „Voices”. Momentul mult aşteptat a fost prezentat de jurnaliştii Dan Lungu şi Andreea Bogdan.

Premiile Festivalului „Voices”, ediția a III-a au fost obţinute în acest an de:

Gabriel Cîndea (Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia) – trofeul ”Voices” (1.500 lei)

Larisa Roxana Giurgiu (Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca) – locul I (800 lei)

Paul Tomuș (Casa de Cultură a Studenților din Brașov) – locul II (600 lei)

Maria Mădălina Deaconeasa (Casa de Cultură a Studenților din Pitești) – locul III (400 lei)

Ioana Lavinia Lăcătuș (Casa de Cultură a Studenților din Petroșani) – mențiune (200 lei)

Sidonia Doica (Casa de Cultură a Studenților din Petroșani) – mențiune (200 lei)

Spectatorii au avut ocazia să asculte şi piesele îndrăgitei artiste Mirabela Dauer.  În acest an componenţa juriului a fost formată din compozitorul de şlagăre româneşti şi dirijor, Viorel Gavrilă – preşedintele juriului, directorul Centrului de Cultură „Augustin Bena”, Daniela Floroian, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Claudiu Marean, profesorul de muzică de la Liceul de Arte „Regina Maria”, Vasile Emil Repede și profesorul de pian, Eugen Hîrşu.

Vineri de la ora 23.00 în Club Allegria, tinerii sunt aşteptaţi la distracţie împreună cu trupa Maxim. Preţul unui bilet este 10 lei, iar pentru studenţi este gratuit.

Material în curs de actualizare.

Foto, video: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Asa grait-a Burebista

    sâmbătă, 04.04.2015 at 00:15

    A ajuns o chimista si un muzicant sa dea note….bravo Alba!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax