Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Festivitate de premiere a liceelor pentru activitatea cercurilor de turism, concerte de colinde în Piaţa Cetăţii. Vezi evenimentele de luni de la Festivalul Iernii

Publicat

YouTube video

Luni după-masa au continuat evenimentele în cadrul Festivalului Iernii, cu o festivitate de premiere, la Sala Unirii, a cercurilor de turism care activează în cadrul liceelor din Alba şi concerte de colinde şi chitară, în Piaţa Cetăţii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba a înmânat, luni după-amiază, premii constând în binocluri pentru reprezentanţii cercurilor şcolare de turism din şapte licee din judeţ, dar şi diplome pentru 17 profesori coordonatori. A fost recompensată astfel promovarea activităţilor de cunoaştere a arealului turistic în cadrul învăţământului liceal şi iniţiativa cadrelor didactice şi a elevilor de a susţine acţiuni de protejare a mediului şi ecologice.

În lista instituţiilor de învăţământ premiate pentru activitatea de cerc şcolar de turism se află: Clolegiul Liceal Militar „Mihai Viteazul”, Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, Colegiul Tehnic „Apulum”, Colegiul Tehnic Aiud, Liceul „Corneliu Medrea” Zlatna, Colegiul Naţional „Lucia Blaga” Sebeş, Colegiul Naţional „I.M. Clain” Blaj.

Evenimentele de luni au continuat cu un spectacol de Crăciun la Sala Unirii, susţinut de grupul de suflători coordonat de profesor Nicolae Vancu, grupul „Primavera” şi „Primavera Jr.” – Centrul Cultural „Augustin Bena”.

Seara a continuat cu concert de chitară în aceeaşi locaţie, susţinut Alex Ștefănoiu, acesta fiind urmat de dutetul Dragoş Tudor şi Andrada Măniac.

Vă prezentăm imagini de la evenimente:

Foto-Video: Cosmin NISTOR

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax