Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO-VIDEO: Festivitatea de absolvire – Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” Alba Iulia. Peste 140 de tineri în promoția 2024

Publicat

Peste 140 de liceeni de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia au fost sărbătoriți, joi, la Casa de Cultură a Studenților. A fost organizată festivitatea de absolvire a promoției 2024 a unității de învățământ.

Într-o atmosferă încărcată de emoție, au fost prezentați cei 148 de absolvenți din cele cinci clase a XII-a ale colegiului.

La eveniment au participat și familiile acestora, profesori, reprezentanți ai inspectoratului școlar și autorități locale.

Șeful promoției 2024 a colegiului este Rareș Chinde. Acesta a absolvit cu media 9,88.

Directorul colegiului, Ioan Emil Cetean, a transmis un mesaj absolvenților.

Colegiul Economic din Alba Iulia, la 50 de ani de la înființare

În acest an, Colegiul Economic aniversează 50 de ani de la înființare.

În perioada 1926-1929 a fost construit “Căminul Ucenicilor”, a doua școală de profil meserii din acea vreme din Alba Iulia.

Unitatea școlară s-a înființat în 1974 și a purtat numele de Liceul Economic Alba Iulia. A avut profilul comerț și alimentatie publică. Ulterior a fost completat cu profilul finanțe-contabilitate.

De-a lungul timpului, numele institutiei s-a schimbat de mai multe ori. Acum instituția este Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian”, în memoria marelui statistician, originar din județul Alba.

Pentru judeţul Alba, liceul a devenit unitate reprezentativă, atât prin specializările oferite, cât și prin rezultatele elevilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax