Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Final de an școlar la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”. 111 elevi fac parte din a 62-a promoție, numită „Aurel Vlaicu 100”

Publicat

YouTube video

Emoții mari joi în curtea Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. A 62-a promoție a liceului și-a luat „la revedere” de la anii de liceu, la festivitatea de premiere. Această generație de absolvenți a fost numită „Aurel Vlaicu 100”, cifra fiind legată de faptul că urmează să se împlinească 100 de ani de la moartea inventatorului. 

La eveniment au fost prezente și oficialitățile locale și județene, printre care îi putem aminti pe deputatul Clement Negruț, vicepreședinții CJ Alba, Florin Roman și Alin Cucui, ÎPS Irineu, primarul orașului Vulcan, care a însoțit o delegație a Asociației „Sarmizegetusa” a cadrelor militare în rezervă și în retragere, dar și alți invitați.

Cei mai buni elevi au primit premii constând în produse și bani. Au fost premiați cei mai buni elevi din clasele IX-XII, dar și elevii care au obținut rezultate notabile la olimpiadele naționale.

Ceremonia de încheiere a anului școlar a cuprins şi defilarea elevilor colegiului, după care elevii au pregătit un moment artistic pentru părinți și prieteni.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax