Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO | Final glorios la „Marea Gălăgie”: Colegiul Economic „DPM” – cel mai „zgomotos” grup din Alba Iulia. Vezi CÂȘTIGĂTORII

Publicat

YouTube video

După o săptămână de pregătiri și antrenamente la „Marea Gălăgie”, cele șapte echipe de elevi de la licee din Alba Iulia și-au dat testul final vineri seară, pe scena din Piața Cetății. Echipa Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian”, condusă de nonconformista Sorana s-a dovedit a fi „cel mai gălăgios” grup din Alba Iulia și a câștigat Marele Premiu, care constă în renovarea Sălii de sport a liceului. Pe locul II s-a clasat Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”, condus de Liviu Teodorescu, și a câștigat seturi de bărbierit.

Pe lângă cei doi câștigători care au fost recompensați cu premii, echipele care au participat la Marea Gălăgie au fost elevii de la Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” – locul III, Colegiul Tehnic Apulum – locul IV, Liceul de Arte „Regina Maria”, Colegiul tehnic „Dorin Pavel” și Liceul Sportiv. Maestrul de ceremonii și organizatorul evenimentului a fost Marius Moga, care a și anunțat câștigătorii.

„M-am întors acasă după 14 ani și mă bucur că am reușit să mobilizăm șapte licee să facem cea mai mare orchestră de liceeni din țară”, a spus Marius Moga. Entuziasmați să fie alături de ei pe scenă, tinerii nu au ezitat să îi strige numele și să îi reamintească faptul că Alba Iulia este casa lui: „Moga, nu uita, Alba este casa ta!”.

Încă o surpriză pentru tineri a fost și întâlnirea cu fratele lui Marius Moga, Iulian, celebru regizor video.

Prima ediție a festivalului „Alba Fest by Marius Moga” a adus în Alba Iulia și o surpriză pentru liceeni. Aceștia au avut ocazia să lucreze cu artiști din industria muzicală pentru un proiect care să îi motiveze și, în același timp, să îi distreze. „Marea Gălăgie” a avut finala vineri pe scena din Piața Cetății, unde tineri din șapte licee din Alba Iulia au putut să se simtă ca niște adevărate vedete, pe scenă, alături de Marius Moga și invitații săi.

Aproximativ o mie de oameni au înfruntat ploaia de afară pentru a vedea show-ul celor șapte echipe, care au încercat să demonstreze că o „gălăgie” nu este neapărat ceva deranjant ci poate fi chiar antrenantă. După ce s-au pregătit aproape o săptămână, pe scena din Piața Cetății aceștia au prezentat mișcările și versurile pe care le-au compus alături de căpitanii lor de echipă.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax