Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO Fiul primarului din Zlatna, rănit într-un accident de motocicletă: „Am lăsat garda jos și am luat un mic KO”

Publicat

Fiul primarului din Zlatna, Răzvan Ponoran a ajuns la spital, după ce a suferit un accident de motocicletă în cadrul cursei MotoRC Stock 1000. În urma căzăturii, acesta a fost rănit la umăr, iar motocicleta sa a fost serios avariată. 

Răzvan Ponoran a pornit în cursă de pe locul al doilea al grilei de start. În ultimul tur însă, nu a anticipat un contact cu un alt motociclist și a suferit o căzătură în urma căreia a ajuns la spital.

„Cursa de duminică nu s-a terminat tocmai bine pentru mine. O mica neatenție la start, fiind distras de mica greșeală a lui Cazacu Cătălin, m-a făcut să pierd niște poziții serioase și a trebuit să recuperez. Am făcut o cursă frumoasă, cu cap, până în ultimul tur când încercam să mă apăr pe „melc”. O trasă greșită, poate și pe fondul oboselii, încercând să închid repede, am ieșit larg și l-am invitat pe pe Alexandru Szekely la atac.

Nu am reușit să deschid gazul suficient de repede și nu am anticipat un contact care m-a costat o căzătură serioasă cu mari pagube la umărul meu și la motocicletă.

Până la urmă să nu uităm că este un sport bărbătesc, Alex a fost mai hotărât, am lăsat garda jos și am luat un mic KO (nu-mi amintesc nimic de la căzătură până m-au urcat în salvare). Sunt optimist și mă gândesc că oricand putea fi mai grav și sunt norocos că am scăpat cu viață”, a scris pilotul Răzvan Ponoran pe pagina sa de Facebook.

„Am lăsat garda jos și am luat un mic KO”, a mai scris acesta pe Facebook.

Foto: Facebook (Răzvan Ponoran)

Video: Cris Racing and Gaming

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax