Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Furtuna a inundat Alba Iulia și alte localități din județ. ”Arteziană” din canal, pe b-dul Ferdinand

Publicat

YouTube video

Furtuna de duminică a inundat străzile din Alba Iulia, Ighiu, Abrud și alte localități din județ. Imagini cu străzi și curți pline de apă ne-au fost trimise de cititorii Alba24.

YouTube video

Alba Iulia este din nou sub apă după furtuna de duminică. Majoritatea străzilor sunt inundate, lucru care se întâmplă aproape după fiecare ploaie puternică. Pe strada Viilor, în doar câteva minute, apa a depășit 30 de centimetri în curțile localnicilor. Într-o altă zonă din municipiu, un bulevard s-a transformat într-un mic râu după ce canalizarea a refulat. Este vorba despre Bulevardul Ferdinand I, între benzinăria Petrom și Bulevardul Încoronării.

YouTube video

Nici în comuna Ighiu situația nu este mai „însorită”. O canalizare realizată în urmă cu câțiva ani nu face față ploilor și oamenii s-au trezit cu apa de pe stradă în curțile lor.

Din cauza vântului acoperișul fostei fabrici Ardeleana a început să se despindă de la loc.

La Oarda situația este acceași: „ S-au inundat casele din Oarda! Un incident a fost pe strada Mohorului! Apa este pâna la genunghi. Au ieșit oameniiîin strada ca sa rezolve ceva! Din pacate autoritatiile din Alba nu fac nimic! Nu se iau problemele în serios! Nimeni nu își dă interesul! Aș vrea să se facă strazile și canalele! Nu se mai poate! Lumea nu mai suporta!” ne transmite un cititor alba24.

YouTube video

YouTube video

 

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax