Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Furtuna a pus la pământ un semafor la Alba Iulia, trei stâlpi de telefonie la intarea în Tiur și patru copaci în parcul din Blaj

Publicat

YouTube video

Luni seara, furtuna a rupt din ”rădăcină” un semafor de pe o arteră intens circulată din Alba Iulia și trei stâlpi de telefonie la intrarea în localitatea Tiur dinspre Blaj. Semaforul a căzut pe partea carosabilă și doar norocul a făcut ca pe șosea să nu se afle vreo maşină sau vreun pieton. Cei trei stâlpi de la intrarea în Tiur au căzut parțial pe partea carosabilă, traficul pe acest sens fiind restricțonat. În intervalul orar 18.10 -19.45, municipiul Alba Iulia și Blaj au fost două dintre localitățile vizate de cod galben de furtună.

 

La Alba Iulia, un semafor de la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu – Bulevardul Republicii a fost doborât pe carosabil. Din fericire, nicio persoană sau autoturism care trecea prin zonă nu au fost lovite și nu au fost produse nici pagube materiale.

O echipă de intervenție și viceprimarul orașului, Paul Voicu, s-au deplasat în zonă pentru a elibera carosabilul de scheletul metalic al semaforului. Un polițist a dirijat circulația pentru că semaforizarea intersecției a fost oprită.

De marți dimineața fluidizarea traficului auto va fi asigurat prin montarea unui sens giratoriu provizoriu.

ATENȚIE, CAD SEMAFOARE! Așa cum se poate observa și în fotografii, baza piciorului metalic al semaforului era ”mâncată” de rugină. Viceprimarul municipiului a declarat că începând de săptămâna viitoare toate semafoarele din oraș vor fi verificate din punct de vedere al rezistenței, pentru evitarea repetării unor astfel de incidente.

YouTube video

Furtuna a rupt patru copaci și în parcul central  municipiul Blaj.  Nu au fost înregistrate victime. Tzutu Cosmin, un cititor Alba24 ne-a transmis câteva  fotografii de la fața locului.

Județul Alba a fost sub avertizare cod galben de furtună până la ora 21.30, fiind vizată zona Munților Apuseni. Mai exact localităţile Baia de Arieş, Lupşa, Bistra, Roşia Montana, Câmpeni, Sohodol, Abrud, Ciuruleasa, Bucium, Horea, Albac, Vadu Moţilor, Vidra, Poiana Vadului, Scărişoara. S-au semnalat averse în cantităţi ce vor depăşi pe arii restrânse 25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Zeul Anonim

    marți, 05.08.2014 at 00:12

    pe semafoare nu furtuna la dat jos , proasta calitate si rugina la dat , ca cei de la primarie au **** **** in loc sa faca ceva de calitate, asa cum **** **** si cu cetatea carolina ! 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax