Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO LIVE: Furtună puternică și străzi inundate în Alba Iulia. COD GALBEN de vreme rea până la ora 18.00, în Alba

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILG40eSww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


O furtună puternică, cu frecvente descărcări electrice, dar și căderi de grindină s-a abătut marți după-amiaza, peste Alba Iulia, în jurul orei 16:00. Traficul rutier, aglomerat la acea oră, a fost bulversat, iar străzile au fost umplute de apa ce nu a mai putut fi preluată de canalizare.

După o ploaie puternică însoțită de descărcări electrice, o bună parte din Alba Iulia a fost inundată. Canalizarea din zona Cimitirului Eroilor a cedat din cauza nivelului ridicat de apă.

YouTube video

De asemenea, în intersecția din zona Gării, șoferii din în trafic au avut neplăcuta ”surpriză” să își folosească automobilele pe post de bărci cu motor, deoarece nivelul apei a ajuns până la faruri, în unele cazuri.

Mai mult, un cititor Alba 24, ne-a transmis că în spate la cinema Dacia se putea face baltă de pescuit, alături de o poză reprezentativă cu situația, iar în alte zone oamenii au spus că se putea merge cu barca.

inundatie dacia

În șanțurile Cetății, apa băltea încă, și după aproape două ore de la furtună. Pietonii ar fi avut nevoie de cizme de cauciuc, ca să treacă.

apa santurile cetatii  

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Galben de furtuni până la ora 18.00 pentru Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Blaj, Ocna Mureș, Teiuș, Ighiu, Unirea, Jidvei, Vințu de Jos, Galda de Jos, Șona, Mihalț, Valea Lungă, Lopadea Nouă, Cetatea de Baltă, Meteș, Stremț, Sâncel, Sântimbru, Lunca Mureșului, Ciugud, Mirăslău, Bucerdea Grânoasă, Berghin, Fărău, Noșlac, Crăciunelu de Jos, Cricău, Hopârta, Rădești, Ohaba.

Au fost anunțate frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 25 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. DUCU

    marți, 21.05.2019 at 17:50

    ACELEASI PB. LA FIECARE PLOAIE,SI hava A BAGAT BANI IN TOATE PROSTIILE ,ZILELE ORASULUI SI TOT FELUL DE NIMICURI DE UNDE LUA SI EL ,IAR SISTEMELE DE CANALIZARE SINT DEZASTRU . ACUM NU-L MAI INTERESEAZA

  2. Ionel

    marți, 21.05.2019 at 17:53

    Mai băgați câte un articol despre marea inundație din 1970 ca să știm la ce să ne așteptăm.

  3. Barna Marius

    marți, 21.05.2019 at 18:09

    La Apa CTTA plouă cu prime pentru directorul general și membri consiliului . DNA Doarme !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax