Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Gala Voluntarilor SM Speromax Alba. 19 tineri au fost răsplătiți cu diplome, pentru activitatea din cadrul asociației

Publicat

sm speromax Activitatea voluntarilor de la Asociația SM Speromax a fost evidențiată, luni, în cadrul „Galei Voluntarilor SM”, un eveniment devenit deja tradiție pentru organizație. Astfel, sunt în centrul atenției cei care, fără a avea niciun fel de beneficiu, își fac timp să acorde sprijin celor care au nevoie.

Munca de voluntariat este una nobilă, din care, cu toate că nu se câștigă nimic pe plan material, satisfacția de a ajuta pe cineva aflat în nevoie este suficientă răsplată. Pentru că astfel de oameni, care oferă fără a aștepta nimic la schimb pentru gestul lor și care le fac viața mai ușoară bolnavilor de scleroză multiplă, se găsesc și în Alba, SM Speromax le mulțumește public în fiecare an, în cadrul unei Gale a Voluntarilor.

IMG_3203 „Din păcate nu am avut tot timpul angajați în cadrul asociației. Asociația a fost fondată în spirit de voluntariat și a crescut cu ajutorul voluntarilor și pentru asta trebuie să avem un moment în care să spunem public <Mulțumesc>, voluntarilor noștri. Nu putem să-i recompensăm financiar, dar munca lor este neprețuită”, a spus președintele Asociației SM Speromax Alba, Dragoș Zaharia.

Acesta a precizat că dintre specialiștii care sunt acum angajați în cadrul asociației, 95% au fost inițial voluntari.

La ediția din 2016 a evenimentului, 19 tineri au primit diplome.

Aceștia sunt: Iulian Lucaciu, Carolina Pascari, Andreea Roșu, Georgiana Mureșan, Ștefan Bic, Alexandra Cocoș, Diana Ravai, Monica Truță, Ariana Vădan, Geanina Tomuța, Alex Preda, Iza Mezei, Gabriel Glidan, Mihai Arsîn, Ciprian Zoica, Bianca Moldovan, Constantin Dicusar, Diana Lipovan și Claudia Muntean.

Gala Voluntarilor s-a desfășurat luni, la centrul „Academia Doamnelor”, unde de curând și-a mutat sediul și Asociația SM Speromax Alba.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax