Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Garda Apulum, ultima reprezentație din acest sezon, în Cetatea Alba Carolina


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHFhZCww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Vineri, de la ora 18.00, pe platoul din faţa Porţii a IV-a are loc ultima reprezentaţie din acest sezon a Gărzii Romane de la Apulum. Şi aşa cum ne-au obișnuit, reenactorii albaiulieni care compun faimoasa Legiune a XIII-a Gemina de la Alba Iulia sunt însoţiţi şi de voluntarii din trupa de daci, dar și de gladiatori.

De la începutul lunii mai, Garda Apulum a susținut aproximativ 23 de reprezentații, în fiecare vineri, în zona Porții a IV-a din Cetatea Alba Carolina.

Reamintim faptul că vineri seara va avea loc o nouă ediție a evenimentului ”Noaptea cercetătorilor europeni”. În Cetatea Alba Carolina, vor fi prezentate activități de arheologie medievală, divinități greco-romane în 3D, ateliere despre bani din antichitate, de lectură și scriere chirilică și arhaică, de pictură pe castane și Frunze, dar și demonstrații cu roboți și drone.

Citește și ASTĂZI: Noaptea cercetătorilor la Alba Iulia. Zeii Olimpului 3D, ateliere de scriere chirilică, demonstrații cu dronă. PROGRAM

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate