Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO VIDEO: Ghenele de gunoi din Cetatea Alba Carolina. Locurile în care istoria ”dă mâna” cu mizeria și nesimțirea

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDE1c1IsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


”Pubelele de gunoi” în șanțurile, sau lângă Cetatea Alba Carolina este ”destinul” spațiilor lăsate în păragină din marele muzeu în aer liber, din Alba Iulia.

La o simplă plimbare prin Cetatea din Alba Iulia un localnic a surprins două spații lăsate de izbeliște, care în timp au devenit adevărate focare de infecție.

Primul spațiu este chiar clădirea de la intrarea în Cetatea Alba Carolina, dar și un fost foișor de vară aflat în vecinătatea locației. Foișorul a devenit un ”mare coș de gunoi” în care oamenii străzii au strâns și aruncat haine, PET-uri și alte gunoaie.

gunoi 2

Clădirea de lângă, un fost bar pe vremuri a ajuns un focar de infecție. Plină de gunoaie și deseori folosită pe post de toaletă publică, locația este și primul lucru pe care turiștii îl remarcă când intră în Cetatea Alba Carolina.

Un alt spațiu, o ruină mai ascunsă de ochii vizitatorilor se află în șanțurile Cetății, în latura de Vest. Din destinația de bază a construcției s-a mai păstrat o parte din structură, iar în interior ”s-a format” o colecție impresionantă de PET-uri, sticle, doze de bere și multe alte gunoaie.

Sursă foto: Cosmin Szekely – Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax