Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Greva foamei în faţa Prefecturii judeţului Alba. Fostul primar al comunei Ocoliş susţine că a fost expropriat abuziv

Publicat

YouTube video

Un fost primar al comunei Ocoliș, Iacob Berindei, este hotărât să facă greva foamei, pentru că nu i-au fost respectate drepturile de proprietate. Potrivit acestuia, administrația localității în care locuiește i-a luat 10 hectare de pământ și nu mai vrea să le restituie, cu toate că au fost câștigate de acesta în instanță. S-a instalat în fața Prefecturii județului Alba, unde spune că va sta până când o comisie de la București va veni să îi verifice cazul.

Iacob Berindei spune că 10 hectare de pământ i-au fost luate de către comisia locală a comunei Ocoliș și că nu se poate folosi de ele, deși sunt încă pe numele lui și plătește impozit pe aceste terenuri.

„Am fost expropriat la 79 de ani, de comisia locală Ocoliș, abuziv, cu acte false. De 10 ani sunt în proces cu ei, Judecătoria Cîmpeni mi-a dat câștig că sunt proprietar de drept. Voi sta aici în fața prefecturii până primesc ordin de la primul ministru să vină o comisie să verifice nedreptățile care s-au făcut la comisia locală Ocoliș”, a spus Iacob Berindei.

Potrivit acestuia, chiar dacă pământurile îi aparțin, nu este băgat în seamă. „Se bagă și taie de pe el, nu te întreabă nimeni nimic. E cea mai mare dezordine de pe raza comuniei. Fură fiecare cum vrea”, a mai spus bărbatul.

Acesta a mai spus că a fost primar în Ocoliș timp de 10 ani, iar că această nedreptate este o răzbunare politică.

„Eu sunt liberal și ei sunt PDL-iști și s-au răzbunat pe mine”, spune Iacob Berindei.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax