Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Grupul iubitorilor de poezie din Alba Iulia s-a întrunit și în această săptămână la Artcafé Downtown

Publicat

YouTube video

Grupul iubitorilor de poezie s-a întrunit și în această săptămână la Artcafé Downtown din Alba Iulia, la evenimentul deja devenit tradiție, „Joile cu poezie și cafea”. În atmosfera selectă și „aromată” pe care o transmite literatura, mai ales în compania unei cafele bune, aceștia și-au început ziua ascultând și citind versuri din poeți români ai secolului XX.

În pălăria cu răvașe poetice s-au regăsit în această săptămână versuri semnate de poeții Vasile Copilu-Cheatră (1912-1997), Mihai Beniuc (1907-1988) și Aron Cotruș (1891-1961).

În urmă cu o săptămână, la „Joia cu poezie și cafea”, evenimentul s-a concentrat pe aniversarea a 163 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu. Cu această ocazie, au fost prezentate două volume tematice: „Visul” – poezii inedite ale lui Mihai Emiescu, nepublicate, selectate de Mircea Cărtărescu, volum însoțit de un CD pe care se regăsesc poemele în lectura lui Marcel Iureș și „Eminescu, visul chimeric”, de Mircea Cărtărescu.

Iată câteva imagini foto-video din această „joi cu poezie și cafea”:

FOTO-VIDEO: Vali CIONTEA

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax