Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Iluzionistul american Nick Tweedy a „fermecat” albaiulienii într-un show de magie

Publicat

Magicianul şi iluzionistul american Nicholas Tweedy a revenit în Alba Iulia după 4 ani, cu un spectacol de magie, după ce în 2008 a uimit peste 500 de albaiulieni cu scamatoriile sale. Acesta a susţinut un număr de magie şi iluzionism, joi seara, la Chic Cafe din Alba Iulia, lăsând „cu gura căscată” publicul prezent. La finalul anului 2012, Nick Tweedy intenţionează să se întoarcă în Alba Iulia, cu alte show-uri.

Show-ul magic al lui Nick Tweedy a început cu un „număr” cu cărţi: iluzionistul a ales o persoană din public şi i-a propus să se gândească la o carte fără a o numi, iar, după ce aceasta a atins mâna, magicianul i-a înmânat un pachet cu cărţi, în care, spre uimirea tuturor, cartea la care se gândise clienta era întoarsă, iar el a extras-o fără niciun dubiu.

Nick Tweedy şi-a surprins spectatorii prin „puterile” lui de a face să leviteze obiecte şi chiar pe el însuşi. Joi seara, acesta a „ridicat” în aer de la pliculeţe de zahăr, la carduri şi chiar permise de conducere, reuşind chiar să le rotească în aer, în jurul său. De asemenea, magicianul a provocat uimire în publicul, prin felul în care contorsiona obiecte metalice (linguri), printr-o simplă atingere.

Membri ai publicului au mărturisit la finalul serii că a fost unul dintre cele mai bune spectacole de magie la care au luat parte, confirmându-şi încă de pe acum prezenţa la show-urile anunţate pentru sfârşitul anului.

Diana TOTH

Vă prezentăm câteva videoclipuri şi fotografii de la eveniment:

[nggallery id=186]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax