Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: În jur de 20 de persoane au protestat la Alba Iulia împotriva abuzurilor jandarmeriei din 10 august

Publicat

Luni, 10 septembrie în jur de 20 de persoane, activiști ai mișcării #Rezist Alba au protestat în fața Prefecturii Județului Alba, împotriva abuzurilor jandarmeriei din data de 10 august și a actualei guvernări a PSD-ului. 

Membrii mișcării #Rezist Alba au protestat luni 10 septembrie începând cu ora 19:00, în fața Prefecturii Alba. După ce au protestat în fața instituției au început un marș pe străzile din centrul orașului unde au afișat un banner cu mesajul: „Să se facă dreptate” .

Cele aproximativ 20 de persoane prezente la protest au cerut demisia lui Liviu Dragnea și a lui Călin Popescu Tăriceanu, desființarea comisiei Iordache, confiscarea averilor persoanelor condamnate penal pentru fapte de corupție și destituirea șefilor jandarmeriei care au intervenit abuziv la protestele din 10 august.

Pe pagina de Facebook a evenimentului se anunțau prezenți în jur de 40 de persoane, dar la protest au fost prezenți 15- 20 de participanți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax