Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO-VIDEO: Inaugurarea Sălii Polivalente „Alba Blaj”. Primii spectatori și-au ocupat locurile în sală. Ce spun despre investiție

Publicat

Noua Sală Polivalentă „Alba Blaj” este inaugurată sâmbătă, 30 noiembrie. Primul eveniment găzduit este Supercupa României la volei, un cuplaj voleibalistic de excepție, în cadrul căruia se vor întâlni cele mai bune echipe de volei masculin și feminin din România. 

Primii spectatori au ajuns în fața Sălii Polivalente încă de la ora 14:00. Reamintim faptul că biletele pentru marea inaugurare au fost vândute din prima zi de comercializare, respectiv de miercuri, 20 septembrie.

Primele meciuri care se vor desfășura sâmbătă în noua sală, în Supercupa României, sunt:

  • volei masculin CS Arcada Galați – SCM U Craiova (de ora 16:00)
  • volei feminin CSM Volei Alba Blaj – CSM Lugoj (de la ora 19:00)

Primii spectatori, despre noua sală polivalentă: „Este extraordinară, deosebită”

„Extraordinar, nu ne-am putut aștepta la așa ceva”, a spus unul dintre spectatori, suporter al echipei Volei Alba Blaj. „Este extraordinară, o investiție cum nu visau blăjenii neam de neamul lor să avem așa ceva. Avem un primar destoinic care a făcut atâtea obiective. Știți că omul sfințește locul de obicei”, a spus un alt cetățean.

„Este o sală cu anvergură deosebită și pentru performanța pe care echipa de volei Alba Blaj a realizat-o de-a lungul timpului, cred că această sală este oarecum, să spunem, respectul nostru pentru efortul pe care fetele l-au depus în competițiile internaționale. Acestă sală, așa cum arată ea și condițiile pe care le oferă, este o sală care cu siguranță la nivel internațional rivalizează cu orice altă sală polivalentă”, a declarat un alt spectator.

Printre surprizele pregătite de organizatori în ziua inaugurării se numără spectacole de majorete, dar și spectacole cu lasere și lumini.

Seara se va încheia cu un superconcert Voltaj.

Despre noua Sală Polivalentă „Alba Blaj”

Sala Polivalentă a costat 12 milioane de euro, reprezentând o finanțare din partea Consiliului Județean Alba și a administrației locale, în procent de 50% fiecare.

Aceasta are o capacitate de 2.000 de locuri pe scaune, iar la nevoie se mai pot monta două tribune de câte 750 de locuri, la capetele terenului de joc.

Sala Polivalentă „Alba Blaj” beneficiază de facilitățile cele mai moderne disponibile la nivel mondial. Suprafața de joc măsoară 1.400 mp și a fost adusă din SUA, fiind una profesională.

Cele două tabele au câte 7,68 metri lățime și 4.8 metri în înălțime.

Sala a fost dotată și cu un sistem electronic de afișare a publicității, instalat în jurul suprafeței de joc, la fel ca pe marile stadioane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 30.09.2023 at 16:50

    În şfârşit se poate lăuda şi Alba că are ceva la un nivel ce nu mai există la noi în judeţ, la nivel de sport. Bravo Rotaru !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax