Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO| Încă o TENTATIVĂ de SINUCIDERE la sediul Albapam din Alba Iulia: Un bărbat a ameninţat că se ARUNCĂ de pe clădire

Publicat

YouTube video

barbat pe albapam Un bărbat s-a urcat pe sediul clădirii Albapam din Alba Iulia, zona Gării şi a ameninţat că se aruncă în gol. Incidentul a fost anunţat la poliţie marţi, în jurul amiezei. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje ale poliţiei şi ISU Alba.

UPDATE: În jurul orei 12.50, echipajele de intervenţie au reuşit să-l convingă pe bărbat să coboare de pe clădire. Reprezentanţi ISU Alba s-au apropiat de acesta şi, în urma unor discuţii, l-au ajutat pe bărbat să renunţe la gestul disperat.

Bărbatul se numeşte Ciprian Bucea, are 35 de ani, şi după ce a coborât de pe clădire a spus că regretă situaţia pe care a provocat-o. Este din Ploieşti, dar are domiciliul în judeţul Alba, oraşul Cîmpeni.

Este cazat temporar la centrul pentru persoane fără adăpost din zona Gării. Acesta susţine că a împrumutat o sumă de bani de la o persoană care l-a somat, ameninţându-l cu un cuţit, să restituie datoria, însă acesta nu avea de unde să dea banii înapoi integral.

Bărbatul s-a urcat până pe acoperişul clădirii cu cinci etaje din zona Gării CFR Alba Iulia, după care a fost convins să coboare.

Acesta va fi transportat la spital pentru o evaluare psihiatrică. Potrivit unor informaţii de la faţa locului, ar fi încadrat cu handicap de gradul doi cu afecţiuni de această natură. Bărbatul a mărturisit că sunt momente în care nu este conştient de ceea ce face.

Este al doilea caz de acest gen la interval de trei zile. Sâmbătă, un tânăr a făcut acelaşi gest, iar acesta şi-a pierdut viaţa la spital, după ce martorii şi poliţiştii nu au reuşit să-l convingă să renunţe la gestul disperat.

Citeşte şi FOTO-VIDEO | SINUCIDERE la ALBA IULIA: Un tânăr s-a aruncat de pe sediul Albapam. A decedat la spital

IMG_3304 UPDATE1: „Am multe datorii la nişte cămătari. E prostia mea şi îmi cer scuze, am vrut să mă omor din cauză la datorii. Am fost ameninţat, mi-a arătat briceagul. A zis că dacă nu îi dau banii mă omoară şi i-am dat 170 de lei. Am domiciliul pe judeţul Alba, oraşul Cîmpeni.

Am pensie de handicap, de gradul II. Câteodată nu gândesc ce fac, nu pot să îmi dau seama ce fac. Am şi eu nevoie de un psiholog dacă se poate. Să mă ducă la un spital dacă nu. Aveam de gând să mă omor. Am de gând să stau cuminte”, a spus Ciprian, după ce a fost convins de poliţişti şi pompieri să coboare de pe clădire.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax