Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: INCENDIU într-un bloc situat pe strada Arieșului din Alba Iulia. O femeie, transportată la spital

Publicat

YouTube video

Un incendiu a izbucnit luni seara într-un apartament aflat la etajul 4 al unui bloc de locuințe situat în cartierul Ampoi III din Alba Iulia. O femeie în vârstă de 55 de ani a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital iar proprietarul apartamentului, afectat de fum, a refuzat transportul la spital.

UPDATE: Cauza incendiului a fost un scurt-circuit la o veioză, a anunțat ISU. Potrivit reprezentanților instituției, au ars articole de îmbrăcăminte și cărți, valoarea pagubelor ridicându-se la aproximativ 6.000 de lei.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 20:20 într-un apartament situat la etajul 4 al unui bloc de pe strada Arieșului.

Pompierii din Alba Iulia au intervenit cu o autoscară mecanică (AScM), două autospeciale de stingere cu apă și spumă (ASAS) și o ambulanță SMURD. La fața locului a intervenit și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Alba.

Potrivit unor martori, focul ar fi pornit din cauza unei veioze. Proprietarul apartamentului a alertat vecinii, care au sărit cu găleți cu apă, până la sosirea pompierilor.

YouTube video

„Proprietarul a bătut la mine la ușă, deci a bătut tare de tot, repede am ieșit să văd ce se întâmplă. Mi-a zis <hai că am luat foc>. Am intrat repede în casă, am văzut despre ce e vorba, am fugit înapoi, am zis la copii să sune la 112. Am luat găleata cu apă și am aruncat-o în cameră, de patru ori m-am băgat și am scos-o pe doamnă. (…) Eu am luat-o pe sus și am scos-o, că nu a vrut să iasă”, a declarat unul dintre vecini.

Foto: Alba24, ISU Alba

Material în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax