Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO INCENDIU la Alba Iulia: Mașină mistuită de flăcări într-un cartier aglomerat din oraș. Torța auto a plecat singură din parcare și s-a oprit în giratoriu

Publicat

foc

incendiu masinaUn autoturism a ars ca o torță într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Alba Iulia, lângă Biserica Sf. Ecaterina, la scurt timp după ce lumea a ieșit de la slujbă. Flăcările au mistuit mașina, iar fumul a inundat cartierul, fiind vizibil de la distanțe foarte mari.

Oamenii care treceau prin zonă au auzit dinspre mașina în flăcări o serie de mici explozii și spun că torța auto ar fi plecat singură dintr-o parcare apropiată: ”Se auzeau niște pocnete puternice, ca niște explozii, ne-a fost frică să ne apropiem. Probabil ardea rezervorul… A plecat din parcare singură și a venit în jos, arzând” a spus unul dintre martorii oculari. Poliția a stabilit o zonă de siguranță și i-a ținut departe pe curioși.

Potrivit autoritățolor, în mașina care a ars nu se afla nimeni. Pompierii din Alba Iulia au fost anunțați în jurul orei 13:30 și au intervenit rapid pentru a stinge incendiul.

 

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Revenim cu detalii.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax