Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: INCENDIU la magazinul Pepco din Alba Iulia. Pagube de peste 770.000 de lei

Publicat

Un incendiu a izbucnit luni după-amiaza, la magazinul Pepco din municipiul Alba Iulia. Focul a mistuit interiorul magaziei de marfă pe o suprafață de aproximativ 20 mp, articole de îmbrăcăminte, jucării, instalația electrică de la nivelul superior și elemente de construcție tip sandwich. Pagubele se ridică la peste 770.000 de lei.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de Pompieri din Alba Iulia a intervenit cu două autospeciale, un ofițer și 9 subofițeri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie a magazinului Pepco (la un perete exterior, degajare fum).

UPDATE ISU ALBA:  Luni, la ora 13.56, subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență Unirea al județului Alba (Detașamentele de pompieri Alba Iulia și Aiud și Garda de intervenție Sebeș) au intervenit, în municipiu pe str. Calea Moților, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la magazia unui spațiu comercial cu profil de comerț cu amănuntul al îmbrăcămintei. Pompierii militari au acționat cu patru austospeciale de intervenție, o autospecială de salvare de la înălțime și două ambulanțe SMURD.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru coordonarea intervenției.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars interiorul magaziei de marfă pe o suprafață de aproximativ 20 mp, articole de îmbrăcăminte, jucării, instalația electrică de la nivelul superior și elemente de construcție tip sandwich.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 2.000.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 776.273 lei. Din cauza degajării mari de fum, spațiile de desfacere ale magazinelor alăturate au fost afectate de fum.

În urma incendiului, o persoană de sex feminin în vârstă de 31 ani, a fost transportată la spital pentru investigații de către ambulanța SMURD.

Cauza probabilă a acestui incendiu este în curs de stabilire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Firefighter

    luni, 20.08.2018 at 21:05

    Mai…dar neseriosi mai sunteti !!!
    Unde l-ati lasat pe „380” ???
    Nu l-ati filmat si pe el…are mare nevoie de publicitate…
    🙂
    Prietenii stiu de ce…

  2. Alex

    miercuri, 29.08.2018 at 13:38

    Când se va deschide magazinul?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax