Connect with us
Publicitate

CUGIR

UPDATE FOTO-VIDEO: INCENDIU la o casă din Cugir. Trei locatari au fost evacuați. Pompierii intervin cu cinci autospeciale

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFWVDAsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Duminică dimineața, în jurul orei 05:00, pompierii militari au fost solicitați prin apel 112 să intervină la un incendiu produs la o casă de locuit din orașul Cugir.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, incendiul a fost lichidat în limitele găsite fără a fi afectate alte construcții învecinate. În urma incendiului a fost distrus acoperișul casei pe aproximativ 200 mp.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efect termic prin radiație (coș de fum de la o sobă neizolat față de materiale combustibile – grindă)

Știrea inițială:

Potrivit ISU Alba, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă ale S.V.S.U. Cugir și trei autospeciale ale Detașamentului de Pompieri Alba Iulia (Garda Sebeș).

La momentul producerii incendiului trei persoane (locatari) au fost surprinse în locuință, acestea fiind evacuate, fără a suferi intoxicații cu fum.

Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului, acesta fiind localizat.

foto, video: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax