Connect with us
Publicitate

BLAJ

UPDATE FOTO-VIDEO: INCENDIU la Școala Gimnazială din Sâncel. Peste 40 de elevi și cadre didactice au fost evacuați

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFiZ3IsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un incendiu a izbucnit joi dimineața, în jurul orei 11:00, la Școala Gimnazială din Sâncel.

Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenție Blaj intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară mecanică la un incendiu izbucnit la Școală Gimnaziala din Sâncel.

UPDATE, ora 14:20 – Potrivit ISU Alba, incendiul este lichidat iar bilanțul la finalul intervenției se prezinta astfel:

– 30 de pompieri militari cu 6 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 echipaj de prim ajutor și o autoscară mecanică alături de 20 de pompieri voluntari aparținând localităților Șona, Sâncel, respectiv Jidvei au intervenit la incendiul care a cuprins acoperișul Școlii gimnaziale din localitatea Sîncel.

– 40 de elevi, 5 cadre didactice și 2 cadre auxiliare au fost evacuate din interiorul clădirii, aceștia aflându-se în afara oricărui pericol.

– acțiunea de intervenție a fost coordonată la fața locului de către prefectul judetului Alba împreună cu Prim Adjunctul ISU Alba. De asemenea la fața locului au sprijinit acțiunile desfășurate primarii comunelor Șona și Sâncel.

Forțele de intervenție au acționat de-a lungul a trei ore pentru a putea pune capăt flăcărilor ce au cuprins nivelul superior, respectiv acoperișul școlii.

UPDATE, ora 12:30 – Potrivit ISU Alba, incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare, nu mai sunt probleme deosebite.

UPDATE, ora 11:40 – Potrivit ISU Alba, la momentul izbucnirii incendiului în școală se aflau 40 de elevi, 5 cadre didactice și 2 cadre auxiliare, toți au fost evacuați, fără probleme medicale.

 

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul etajului și a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 800 mp.

La aceste momente se lucrează pentru localizarea acestuia, forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă două autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Aiud și SVSU Șona.

Știrea inițială

Din primele informații incendiul se manifestă la nivelul acoperișului.

Din informațile preliminare toți elevii au fost evacuați, nu sunt victime.

foto, video: imagini amator, cititor Alba24, ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax