Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Incident pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș. Buștenii căzuți dintr-un camion au avariat două mașini și au blocat traficul

Publicat

Un incident în care a fost implicat un camion încărcat cu bușteni, produs vineri seara pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș, s-a soldat cu avarierea a două mașini și blocarea circulației timp de aproximativ o oră.

Potrivit IPJ Sibiu, la km. 242, în zona ieșirii spre Agnita, remorca unui camion încărcat cu material lemnos a intrat în balans, iar buștenii transportați au căzut pe carosabil pe ambele sensuri de mers.

Au fost avariate două autovehicule, câte unul pe fiecare direcție și a fost blocat total traficul rutier spre Sebeș timp de aproximativ o oră.

acc

”Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, fără victime omenești. Partea carosabilă a fost curățată, iar în prezent se circulă normal pe ambele căi de deplasare”, au informat reprezentanții IPJ Sibiu.

accident a1

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Paduraru

    sâmbătă, 16.05.2020 at 07:05

    Hotii de padure incep sa omoare pe sosele ! Nimeni nu vrea sa ii stopeze !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax