Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Incubator de transport și echipamente pentru medici, donate maternității de la Spitalul Municipal Sebeș

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFGb1gsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Spitalul Municipal Sebeș a primit un incubator de transport și echipamente de protecție pentru medici. Acestea sunt donate de Salvați Copiii România, potrivit unui comunicat al organizației.

”Salvați Copiii România, cu sprijin de la Oriflame, continuă echiparea de urgență a spitalelor, astfel încât medicii să poată face față pandemiei din ce în ce mai agresive. Astfel, echipamente de protecție indispensabile și aparatură medicală performantă vor fi duse la secţia de copii din spitalul din Sebeș”, a transmis organizația, într-un comunicat.

Pe site-ul organizației, data donației este joi, 9 aprilie.

Manuela Negruțiu, medic specialist neonatolog din unitatea medicală, mulțumește pentru donație și explică de ce este important această dotare pentru personal și pacienți (video).

”Echipamentele medicale sunt foarte importante. Transferul se poate realiza în cele mai bune condiții, de acum încolo”, spune Negruțiu.

Salvați Copiii România a deschis un fond de urgență pentru sprijinirea imediată a sistemului medical. Astfel, a fost deschis contul special RO43RNCB0071011434790083, unde vor fi centralizate contribuțiile companiilor și ale tuturor celor care pot să sprijine întărirea sistemului medical românesc.

Persoanele fizice care vor să ajute pot dona aici.

Potrivit sursei citate, până acum, au fost colectate fonduri totale în valoare de 275.365 euro, iar suma de 65.028 euro provine din donațiile persoanelor fizice care au vrut să sprijine efortul medicilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax