Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Industria Galda de Jos, campioană absolută în fotbalul județean. Victorie cu 2-1 în fața celor de la Vama Seacă

Publicat

Industria Galda de Jos este câștigătoarea fazei județene a Cupei României, după ce au învins Viitorul Vama Seacă cu 2-1 în finala competiției.

Finala fazei județene a Cupei României a avut loc sâmbătă, 10 iunie, într-un cadru festiv pe „Cetate”.

Industria Galda de Jos a reușit EVENTUL, câștigând în sezonul 2022/2023 atât Cupa României, cât și Liga 4.

Scorul a fost deschis de către Viitorul Vama Seacă, prin Vaida, în minutul 58, urmând apoi un asalt la poarta lui Cristian Ifrim.

În cele din urmă, Industria a restabilit egalitatea în minutul 77, prin Lupșan, iar în minutul 89 Cioară stabilește scorul final, și duce Cupa la Galda.

Cel mai bun jucător al partidei a fost desemnat Cristian Ifrim, portarul celor de la Viitorul Vama Seacă, care a ținut speranța vie pentru „vameși” până în ultimul minut, prin paradele sale de mare portar.

Deși nu au reușit să țină de scorul favorabil pe care tabela îl arăta până în minutul 77, Viitorul Vama Seacă a făcut o figură frumoasă atât în acest meci, cât și pe durata întregul campionat. Pe lângă parcursul aproape perfect din Cupa României, „vameșii” au obținut o clasare mai mult decât onorabilă și în Liga 4, unde au încheiat pe locul 5.

Cel puțin la capitolul suporterilor, Viitorul Vama Seacă a câștigat confruntarea cu Industria Galda. Deși nu foarte numeroși, fanii Viitorului au cântat și și-au încurajat echipa pe tot parcursul meciului.

Industria Galda de Jos urmează se dispute un baraj de promovare în Liga 3, cu prilejul căruia aceștia speră să revină în fotbalul profesionist.

Adversarii celor de la Industria vor fi campionii județului Covasna, ACS Prima Brăduț.

O eventuală promovare a Industriei Galda de Jos în eșalonul terț ar încununa un sezon fantastic al acestora, în care nu au avut niciun adversar de același calibru în tot județul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax