Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Îngrămădeală mare la PUB 13. Ştefan Stan, Vocea României s-a întâlnit cu fanii la Alba Iulia

Publicat

Câştigătorul concursului „Vocea României”, Ştefan Stan s-a întâlnit cu fanii, duminică, la Alba Iulia, de la ora 20.00, la „Pub 13”. Interpretul a oferit un mini-concert şi câteva surprize. La Pub 13, intrarea a fost gratuită. Ștefan Stan a sosit la Alba Iulia în jurul orei 15.00 și s-a cazat la Hotel „Parc”.

La ora 19.30, „Pub 13” era deja ocupat de câteva sute de fani ai artistului. În jurul orei 20.00, Ştefan a intrat în local vădit copleşit de emoţie şi a început mini-concertul cu piesa „Fever”. I-a salutat pe fani şi a reconfirmat că a rămas acelaşi Ştefan care a fost la „Vocea României” şi nu schimbă nimic atitudinea lui faţă de public faptul că este acum câştigătorul trofeului, va rămâne în continuare aproape de cei care-l apreciază.

Ştefan a cântat mai multe piese, a dansat şi a încălzit atmosfera. La sfârşitul mini-concertului, acesta a mulţumit celor care l-au invitat – în special Primăriei Alba Iulia, prin intermediul căreia a fost posibilă prezenţa sa în oraş – şi a mărturisit că „sunteţi cei mai buni”, cu referire la fanii albaiulieni. „Am mai fost prin oraşe din ţară, dar niciunde nu am fost primit aşa de bine ca aici. Vă mulţumesc”, a mai spus Ştefan.

Organizatorul evenimentului, Primăria Alba Iulia, a pus la dispoziţia celor prezenţi calendare pentru 2012 şi fotografii cu Ştefan Stan, pe care interpretul a oferit autografe.

Imediat după concert, prins în vâltoarea fanelor, Ştefan a primit complimente şi felicitări din abundenţă. Nu doar atât, una dintre cele mai îndrăzneţe i-a adresat acestuia chiar o invitaţie pentru o şedinţă foto la domiciliul fetei, invitaţie pe care, cel puţin la nivel verbal, Ştefan a acceptat-o încântat. După generozitatea şi răbdarea de-a dreptul ardelenească de care a dat dovadă artistul, acesta s-a ales cu un cadou din partea a două fane: un tablou înrămat, pe spatele căruia se înghesuiau zeci de mesaje scrise de mână, de către membrele Fan-clubului Ştefan Stan Alba Iulia.

În continuare, Ştefan a fost copleşit de cei prezenţi, care s-au înghesuit să se fotografieze cu acesta, să obţină autografe şi să discute cu el. Deşi în câteva luni a reuşit să devină „idolul” multor tineri din ţară, Ştefan a dovedit, la Alba Iulia, că este un om modest şi plăcut, „fără fiţe de vedetă”.

Ştefan Stan a declarat, pentru Alba24.ro: „M-am simţit foarte, foarte, foarte, foarte, foarte bine la Alba Iulia. La sfârşitul turneului voi scrie un text despre toate locurile în care am fost şi veţi vedea atunci cât de mult mi-a plăcut la Alba Iulia”.
Despre continuarea traseului prin ţară, Ştefan a explicat că nu ştie unde va ajunge mâine sau în viitorul apropiat: „Nu ştiu unde mergem de aici. Unde trage Pepe (nr. – prietenul său din Bucureşti, care îl însoţeşte prin ţară, la concerte) la sorţi”.
Planurile de viitor ale lui Ştefan Stan gravitează în jurul găsirii jumătăţii sale: „Cred că există o jumătate pentru fiecare, dar pentru mine, în prezent, aceasta nu există. Jumătatea este acea persoană lângă care poţi să pui capul pe pernă seara şi să ai sentimentul că totul este în regulă. Sper să o găsesc”.
Ştefan a descris ce a simţit în momentul în care a primit premiul cel mare la concursul „Vocea României”: „A fost ca şi cum te îndrăgosteşti şi nu îţi mai simţi picioarele, nu poţi respira şi îşi simţi tot corpul asaltat de emoţii ciudate. Cam aşa ceva.”
În finalul serii, când majoritatea fanilor, satisfăcuţi şi împliniţi de „trofeele” lor – fotografiile cu Ştefan şi autografele primite de la acesta – interpretul a primit o altă surpriză. Două fete i-au cântat, pe două voci şi la ukulele, piesa „Fever”. Impresionat de gestul lor, Ştefan Stan le-a răsplătit cu o melodie, cântată, în privat, la ureche.

Ştefan Stan se află într-un turneu prin ţară, până acum ajungând la Craiova, Timişoara şi Cluj. La Alba Iulia, Ştefan Stan rămâne doar pentru o noapte, după întâlnirea cu fanii, fiind cazat la Hotel „Parc” din Alba Iulia.

Câştigătorul trofeului „Vocea României” are 34 de ani şi a reuşit, în decembrie anul trecut, să învingă, graţie voturilor telespectatorilor, ceilalţi trei finalişti: Cristian Sanda (echipa Moga), Iuliana Puşchilă (echipa Brenciu) şi Dragoş Chircu (echipa Loredana).

Ştefan Stan, membru în echipa lui Smiley, a fost „salvat” de public încă de la începutul emisiunilor live ale concursului „Vocea României”, fapt care l-a ajutat să ajungă la trofeul cel mare, în finală. Cu o voce gravă şi senzuală, Ştefan a fost remarcat şi şi-a format un grup important de fani datorită stilului său de interpretare şi a prezentării sale pe scenă, într-un mod cât se poate de original.

După cum a mărturisit chiar el, în timpul concursului, Ştefan cântă de la vârsta de 10 ani, având o preferinţă timpurie pentru piesa „Enigmatici şi cuminţi”. Din cauza dificultăţilor financiare, la 16 ani ajuns să muncească pe şantier, apoi la o fabrică de cutii pentru trabucuri.

În 2002, Ştefan Stan a plecat în America, împreună cu iubita sa, cu care mai apoi s-a căsătorit. A divorţat însă, iar, după şase ani petrecuţi în State, s-a întors în România.

Pe 26 decembrie, Ştefan Stan a fost desemnat câştigătorul primei ediţii „Vocea României” şi, implicit, al premiului de 100.000 de euro. `Nu m-am aşteptat să câştig acest titlu. Am crezut că Dragoş sau Iuliana au şanse mai mari. Nu mă vedeam în postura asta”, a declarat Ştefan, după concurs.

Foto:Cătălin Crăciun și Vali Ciontea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ela.

    duminică, 08.01.2012 at 20:41

    Mai vrem poze.!!!:>

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 08.01.2012 at 21:28

      mai tarziu un pic. peste vreo 30 minute o sa punem pe site o galerie foto

  2. 2na

    luni, 09.01.2012 at 11:25

    Felicitari Primariei Alba Iulia care s-a implicat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax