Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Interpretări de excepție, în prima seară a Concursului Național de Muzică ”Voices” de la Alba Iulia

Publicat

Un grup de 18 tineri talentați reprezentând 13 Case de cultură studențești din toată țara, au dat tot ce au avut mai bun, pe scena din Alba Iulia, pentru a cuceri trofeul pus în joc, în valoare de 1.200 de lei.  Concurenții, 17 fete și un băiat, au interpretat o melodie lentă și una ritmată, în limba română, dar şi într-una de circulație internațională. Rezultatul a fost un spectacol reuşit pe scena Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, vocile fiind remarcate atât de juriu, cât şi de public.

Cu emoții în glas, dar surprinzător de bine pregătiți, concurenții i-au  surprins cu talentul lor pe cei aproximativ 50 de spectatori prezenți în sală. Seara a fost încheiată de prestația reprezentantei județului nostru, Doina Cocîrță, care a cântat melodia lui Nelly Ciobanu – ”Hora din Moldova” și o melodie rusească. De menționat este faptul că majoritatea concurenților s-au prezentat foarte bine și au arătat că au reale perspective într-o carieră muzicală.

Evenimentul a fost prezentat de MC Kotto, care a fost luat la dans, provocat să cânte, iar, la toate aceste probe, carismaticul prezentator s-a descurcat excelent. Vineri, la Alba Mall, de la 19.30, va avea loc Finala evenimentului, când se vor decerna premiile. Seara se va încheia într-un club în care va concerta Delia Matache.

FOTO-VIDEO: Cătălin Crăciun

[nggallery id=173]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax