Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Interpretul albaiulian Gino și-a lansat primul album de colinde, „E iar Crăciun”

Publicat

YouTube video

Interpretul albaiulian Gino și-a lansat, sâmbătă, la Alba Mall, primul album de colinde intitulat „E iar Crăciun”. Artistul a încălzit inimile albaiulienilor un concert live de colinde, cântece de Crăciun şi cover-uri, interpretate într-o manieră originală, acompaniate de chitară acustică, claviaturi şi DJ.

Primul album al artistului Gheorghe Berghian sau Gino, cum este cunoscut de publicul său, cuprinde 14 piese, printre care regăsim cântece originale precum „E iar Crăciun”, „Iarna”, „Linu-i lin şi leru-i ler”, colinde tradiţionale cum ar fi „Viflaime, Viflaime”, „O! ce veste minunată”, „Când fost-a prunc micuţ Iisus” sau „Sus, sus, sus pe lângă lună” şi cântece de Crăciun internaţionale – „Silent Night”, „White Christmas” sau „Feliz Navidad”.

Cu o voce caldă, Gino a reușit să transmită spectatorilor magia sărbătorii de Crăciun.

Evenimentul a fost pigmentat de două crăciuniţe, care au prezentat albumul în format compact disc tuturor celor au dorit să îl vadă sau să-l achiziționeze, la prețul de 10 lei. CD-ul se va putea cumpăra și de la magazinele de profil. Odată cu lansarea primului album din carieră, Gino a anunțat că în acestă primăvara va scoate pe piață și un album de muzică ușoară. Interpret, instrumentist şi compozitor, cu peste 600 de prestaţii live la activ la petreceri private şi concerte, Gino mai este cunoscut și pentru participarea sa în finala Festivalului de Muzică Uşoară de la Mamaia în 2008 şi 2012.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alex

    sâmbătă, 16.02.2013 at 16:33

    O mare minciuna,daca vrei sa sti nu a cantat 600 de concerte poate cu cele ce va canta in ceruri,2012 a cantat la 10 nunti si la PDL,a cantat si nu a interpretat,cu mamaia o minciuna uitativa ca nu a trecut de prima aparitie,canta fals se vede inregistrarea,si cu cd-ul il copie pe mare Hrusca ca altceva nu stie decat sa copieze si sa fure piese…….. nu mai scrieti minciuni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax