Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Intervenţie ISU la Alba Iulia, pentru salvarea unei femei de 91 de ani, blocată într-un apartament de pe strada Cloşca

Publicat

YouTube video

DSC_0065 Pompierii au fost chemaţi să intervină miercuri, în jurul amiezii, pentru deblocarea accesului într-un apartament de pe strada Cloşca din Alba Iulia. Din primele informaţii, înăuntru se afla o femeie în vârstă de 91 de ani.

Apartamentul se află la etajul III al blocului nr. 41 de pe strada Cloşca.

Vecinii au fost cei care au sunat la 112, după ce femeia nu a răspuns când aceştia au bătut la uşa apartamentului.

UPDATE: Pompierii au fost nevoiţi să coboare pe o scară de la etajul IV şi să spargă unul dintre geamurile apartamentului pentru a intra. Femeia a fost găsită prăbuşită pe podeaua bucătăriei. Un echipaj SMURD i-a acordat primul ajutor şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Potrivit ISU Alba, „Detașamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină, la ora 12.38, pe strada Cloșca, Bloc 41, pentru deblocarea unei uşi de apartament. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenție şi o ambulanţă SMURD, în cooperare cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Alba. Au pătruns în apartament pe geamul de la balcon, facilitând accesul echipajului de pe ambulanță.

În locuință a fost găsită o femeie în vârstă de 91 de ani, căzută în bucătărie, dar conștientă. Acesteia i s-a acordat prim ajutor medical și a fost transportată la spital”.

foto-video: Daniel Bloss

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gdo

    miercuri, 11.02.2015 at 19:12

    Unde le autoscara…?? S-au chinuit cu scara atarnata de bloc…. Vai in ce era suntem oare?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax