Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO Intervenție Salvamont Alba pentru salvarea unui turist din Timișoara, rănit la umăr după ce a căzut în Munții Șureanu


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFzOGcsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Un turist din Timișoara a fost salvat sâmbătă de salvamontiștii din Alba, după ce a căzut și s-a accidentat la umăr pe un traseu din Munții Șureanu. Potrivit Salvamont Alba, bărbatul nu avea echipament corespunzător pentru turele de iarnă. Salvamontiștii atrag atenția turiștilor să nu se mai aventureze pe traseele montane peste cota 1.200 m, din cauza riscului ridicat de avalanșe. 

Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Alba a intervenit în zona Munților Sureanu pentru acordarea primului ajutor și extragerea unui bărbat în vârstă de 35 de ani din Timișoara.

Acesta a căzut și s-a accidentat la umăr, pe traseul de vară cruce roșie Oașa – Iezerul Șureanu. Bărbatul nu avea echipanent corespunzător pentru turele de iarnă.

Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Alba informează turiști să nu se mai aventureze pe traseele montane de la o altitudine mai mare de 1.200 m, având invedere că riscul de avalanșă e foarte ridicat în această perioadă.

Persoana accidentată a fost predată unui echipaj SMURD.

La acțiunea de salvare au participat trei salvatori montani si un jandarm montan din cadrul Postului de Jandarmii Montani Șugag.

foto, video: Salvamont Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate