Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE/ FOTO-VIDEO Inundații la Ocna Mureș. Apele au afectat stația de transformare a energiei electrice și mai multe gospodării

Publicat

Stația de transformare a energiei electrice din Ocna Mureș și mai multe gospodării de pe două străzi au fost inundate, vineri după-amiază, în urma ploii torențiale puternice care a căzut peste oraș.

UPDATE: ”Detașamentul de Pompieri Aiud în cooperare cu SVSU Ocna Mureș au intervenit pentru evacuarea apei din subsolul unui bloc din oraș, iar la stația TRAFO înca se lucrează pentru evacuarea apei”, precizează reprezentanții ISU Alba.

Știrea inițială: Pentru scurt timp, a căzut și grindină de dimensiuni mari.

Potrivit primarului Silviu Vințeler în urma inundării stației de transformare nu este întrerupt curentul în oraș.

Pompierii voluntari de la SVSU Ocna Mureș acționează pentru evacuarea apei, sprijiniți de echipaje de la Detașamentul de Pompieri Aiud.

”S-a acumulat în foarte scurt timp o cantitate de 40 de l/mp, au fost inudate str. Lungă și str. Nicolae Iorga, iar apa s-a scurs în aproximativ 13 curți. Se acționează pentru evacuare”, a declarat primarul Vințeler.

ISU Alba a informat că pompierii din Aiud se acționează în zonă cu un autocamion de intervenție și o motopompă remorcabilă, pentru evacuarea apei de la stația de transformare a energiei electrice.

Orașul Ocna Mureș și localitățile din apropiere au fost sub alertă Cod roșu de ploi torențiale, vineri, până la ora 17.30.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax