Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Ion Dumitrel a depus jurământul pentru al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Alba

Publicat


dumitrel

După ce a fost desemnat câștigător al președinției Consiliului Județean Alba, în urma numărării buletinelor de vot valabil exprimate duminică, 10 iunie, la alegerile locale, Ion Dumitrel a depus jurământul de început de mandat, vineri, 22 iunie, la ora 10.00, în Sala „Mihai Viteazul” de la sediul Consiliului Județean Alba. Alături de el s-au aflat ÎPS Irineu, prefectul Dan Simedru, primarul Mircea Hava și o mulțime de prieteni și susținători.

ÎPS Irineu a rostit un cuvânt de binecuvântare la începutul celui de al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean al lui Ion Dumitrel: „Pentru ca să aibă parte de rodire în această misiune, trebuie să fie ancorată în Iisus Hristos, arbitrul destinelor noastre. În afara lui Hristos, toate lucrurile devin sumbre și dificile. Pe acest Logos creator să îl iubiți, stimate domnule președinte și să îl puneți pe primul plan în viața personală și în misiunea dumneavoastră nobilă, și atunci veți avea parte de bună rodire”.

Prefectul Dan Simedru i-a felicitat pe toți cei care au participat la campania electorală, pentru că „în județul Alba am avut parte cu toții de o campanie electorală civilizată, fără excese, fără mari probleme din punctul de vedere al respectării legalității”.

„Vreau să mulțumesc partidelor politice care au fost competitori corecți, funcționarilor publici, magistraților că și-au făcut datoria și nu în ultimul rând tuturor cetățenilor județului Alba pentru conștiința civică ridicată, cu care au venit la vot pentru a-și alege cu responsabilitate viitorii reprezentanți în conducerea județului. Încă o dată îl felicit pe domnul președinte, Ion Dumitrel”, a adăugat prefectul județului Alba.

Cu emoție, la începutul noului mandat, Ion Dumitrel le-a adresat tuturor celor prezenți la depunerea jurământului său un cuvânt de mulțumire pentru colaborarea din cei 8 ani de până acum, menționând că o mare parte din succesul său se datorează lor. „Fiți convinși că voi fi în slujba tuturor locuitorilor județului Alba și că vom avea o colaborare foarte bună cu cei care vor vrea să facă bine locuitorilor județului. Aș vrea să asigur noii consilieri de o bună colaborare, așa cum am avut-o cu toți ceilalți consilieri cu care am lucrat din 2004 până acum și am doar o dorință, ca la sfârșitul mandatului toată lumea să fie mulțumită de activitatea Consiliului Județean și de a celor 33 de locuitori ai județului Alba, care vor vota proiecte de dezvoltare a județului. Dumnezeu să ne ajute și să fim sănătoși să putem duce la îndeplinire tot ceea ce ne-am propus”, a spus Ion Dumitrel.

Ion Dumitrel a câștigat funcția de președinte al Consiliului  Județean Alba în luna ianuarie a anului 2005 și a deținut-o fără întrerupere până în prezent. Pe 10 iunie 2012, acesta a fost ales de cetățenii județului Alba, pentru a treia oară, în aceeași funcție.

După numărarea voturilor din cele 431 de secții de vot, Ion Dumitrel (PDL) a obținut un procent de 41,01% (77.533 de voturi), iar Teodor Atanasiu (USL) a rămas pe locul doi, câştigând 40,65% (74.857).


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

3 Comentarii

3 Comments

 1. jean

  vineri, 22.06.2012 la 07:48

  să trăiţi…d-ule „colonel ” ! la mai mare ! !

 2. atti

  duminică, 24.06.2012 la 09:56

  PARCA RESPECTA JURAMANTUL?????FAC CE AU FACUT PANA ACUM.PENTRU EI FAMILIA LOR PRIETENI LOR RESTUL, LE MAI INTERESAEAZA???I-MI VINE SA RAD CAND VAD CIRCUL SI NICI UN REZULTAT SA TRAIM MAI BINE CA CAINI COMUNITARI.HAOS PESTE TOT.IESIREA DIN ALBA CATRE AUID E DEZASTU DE LUNI DE ZILE.IN CHINA IN ACEST TINP SE FACEA 200 KM AUTOSTRADA.BEM APA CU FIER, PLATIM METRI CUB DE APA IN PLUS SA AVEM LA APE 6=7 DIRECTORI CU 7-8000 RON, SI CUNPRAM APA SA PUTEM BEA.ASTA CATEVA EXENLE DE REALITATE FATA DE CIRC PONPOS CU JURAMANTUL.DAR NOI NU SUNTEM TARA NORMALA DE 23 ANI.

 3. geta

  luni, 25.06.2012 la 10:09

  mai atti cate clase ai ca nu prea sti sa scri? ******

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Alertă la Alba Iulia. Persoane intoxicate cu monoxid de carbon într-un apartament din Ampoi 3

Publicat

Incident în cartierul Ampoi 3 din Alba Iulia. Trei persoane au fost găsite căzute, duminică seara, într-un apartament de pe strada Arieșului. Din primele date, este posibil ca acestea să se fi intoxicat cu monoxid de carbon. UPDATE 2: Persoanele intoxicate cu monoxid de carbon sunt soț și soție, în vârstă de aproximativ 50 de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Traficanți de droguri din Alba Iulia, prinși cu ajutorul unui ofițer sub acoperire. Unul dintre cei implicați, fiu de polițist

Publicat

Cinci tineri din Alba Iulia s-au ales cu pedepse cu închisoarea, după ce activitatea lor infracțională a fost probată cu sprijinul unui ofițer su acoperire. Tinerii luau din Spania materie primă și preparau droguri într-un laborator improvizat. Apoi le vindeau unor clienți din Alba, dar și din Cluj şi Hunedoara. Polițiștii i-au prins cu canabis, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Incendiu la Shopping City Sibiu. Clienții mall-ului, evacuați după ce a luat foc o friteuză

Publicat

Un incident s-a petrecut duminică seara la mall-ul din Șelimbăr, județul Sibiu. Clienții s-au autoevacuat după ce a luat foc o friteuză și incinta s-a umplut cu fum dens. Potrivit ISU Sibiu, incendiul a fost la o friteuză aparținând unui fast food situat la etajul II al mall-ului și s-a manifestat cu degajare de fum […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Ce dăruieşti din inimă nu se pierde niciodată”. Elevi militari din Alba Iulia, acțiune umanitară pentru familii din Râmeț

Publicat

Elevi de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”, alături de studenți de la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, au participat la o acţiune umanitară, oferind daruri unor familii izolate din comuna Râmeţ. Elevii în uniformă s-au alăturat proiectului „Daruri, zâmbet și culoare pentru Apuseni” iniţiat de Corpul cadeţilor „General maior Nicolae Uscoi” din […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate