Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO VIDEO: Ipoteza Poliției în cazul femeii care a căzut de pe un hotel din Alba Iulia. Avea 53 de ani și ar fi fost profesoară

Publicat

Femeia care a fost găsită decedată pe terasa exterioară a Hotelului Cetate din Alba Iulia, marți dimineața, ar fi o femeie din Alba Iulia în vârstă de 53 de ani. 

Potrivit surselor alba24.ro, aceasta s-ar fi cazat luni seara, într-o camera de la etajul 9 al hotelului.

Sursele alba24.ro, mai susțin că femeia ar fi cadru didactic, mai exact profesoara de Limba și Literatura Română, la un liceu din județul Alba.

Poliția ia în calcul varianta unui posibil suicid, potrivit reprezentanților instituției.

Precizările oficiale ale Poliției:

La data de 30.11.2021, în jurul orei 07,45, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la înălțime, pe terasa unui hotel din Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că o femeie de 53 de ani, din Alba Iulia, cazată la hotel, ar fi căzut de la etajul 9, pe terasa din partea nordică a hotelului.

În urma leziunilor suferite, aceasta și-a pierdut viața. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea, cu exactitate, a cauzei morții. Cercetările sunt continuate.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO VIDEO: O femeie, găsită decedată pe terasa exterioară a hotelului Cetate, în Alba Iulia. Ar fi căzut de la înălțime

La fața locului, la scurt timp, au apărut echipele de criminaliști care au început cercetarea și au efectuat măsurători.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax