Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Klaus Iohannis și Eduard Hellvig la adunarea generală a PNL Alba Iulia. Peste 500 de liberali au venit să-și susțină candidații la europarlamentare

Publicat

YouTube video

În jur de 500 de liberali s-au reunit miercuri la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a participa la Adunarea Generală a PNL Alba Iulia și pentru a-și susține candidații la alegerile din acestă lună. Invitați speciali la acest eveniment au fost prim vicepreședintele PNL Klaus Iohannis, europarlamentarul Eduard Hellvig, dar și lideri locali ai partidului printre care candidatul la europarlamentare Florin Roman sau președintele PNL Alba, Teodor Atanasiu.

Alegerile europarlamentare „ne bat la ușă” iar,  înainte cu 11 zile de acestea,  liberalii din Alba Iulia au organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor din oraș o adunare generală cu membri, simpatizanții,  liderii PNL și nu în ultimul rând candidații pentru alegerile din data de 25 mai. Într-o atmosferă de campanie, steaguri, baloane sau tricouri în culorile partidului, susținătorii lui Florin Roman nu au ezitat să îi strige numele de fiecare dată când au avut ocazia.

Consilierul Local Rareș Buglea a fost cel care s-a ocupat de prezentarea invitaților și de „condimentarea” momentelor cu gumele sale.

Cu ocazia adunării de la Casa de Cultură a Sindicatelor  la Alba Iulia au fost prezenți și prim vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis și europarlamentarul Eduard Hellvig.

Primarul Sibiului a vorbit celor prezenți despre importanța alegerile și a parlamentului european. Acesta a adus în discuție  fondurile europene care odată accesate pot ajuta la dezvoltarea comunității.

„Am venit aici în calitate de vicepreședinte liberal. Sunt impresionat de ce am găsit aici, sunt foarte bucuros că, astăzi, în afară de aleșii noștri de candidați, de primari, v-ați făcut timp toți să veniți la acestă întrunire. Suntem în mijlocul unei campanii grele. Chiar dacă acum câteva luni poate viziunea noastră a fost alta. Spuneam că mai este mult până la alegeri, va fi relativ simplu și poate contează sau poate nu contează aceste alegeri. Adevărul este că aceste alegeri sunt importante. Parlamentul European pentru care votăm în 25 mai este un parlament care hotărăște directive europene, directive care sunt transmise imediat parlamentelor naționale, și, care se transformă în legi naționale, legi care ne afectează direct viața. De aceea este important să mergem la vot.” a declarat  Klaus Iohannis.

Europarlamentarul Eduard Hellvig a povestit despre candidatura sa de anul acesta și despre cum a ales să reprezinte regiunea Centru. Acesta spune că l-a convins faptul că în acestă zonă exisă oameni interesați de cetățeni și dispuși să formeze o echipă puternică.

„Am hotărât să candidez în centru din câteva rațiuni foarte simple. Prima ține de faptul că avem câteva județe puternice în acestă regiune, oameni care cred în spiritul și valorile liberale. A declarat Eduard Hellvig.

Acesta a mai precizat că alături de Florin Roman, Klaus Iohannis și alți liberali este convins că va face o echipă puternică alături de care să lupte pentru promovarea acestei regiuni.

În cadrul evenimentului a fost prezentat și filmul de campaniei la președintelui PNL Alba Iulia Florin Roman. Acesta i-a îndemnat pe cei prezenți ca în data de 25 mai să meargă la vot.  Roman a mai vorbit la adunarea PNL Alba Iulia și de importanța unei uniri a partidelor de dreapta lucru care ar ajuta la câștigarea fotoliului de la Cotroceni.

„Eu ca om de dreapta vă spun că România are o șansă foarte mare doar dacă va fi condusă de dreapta dar nu de orice dreapta ci una cu PNL în frunte. Un mare proiect de unificare a dreptei este obligatoriu după alegerile europarlamentare dar în jurul Partidului Național Liberal, cel mai important partid de dreapta din România. PNL are tradiție, are istorie și mai ales liderii necesari care să oprească ciuma roșie” a declarat Florin Roman.

În cadrul evenimentului organizat de PNL Alba Iulia, 100 de simpatizați și-au primit carnetele de membru oficial al Partidului Național Liberal.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax