Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: La Aiud ca la Veneția. Străzi inundate după o ploaie de 60 de minute. Au ieșit și gropile la iveală

Publicat

O gondolă mai lipsea astăzi pe străzile din Aiud. Orașul s-a transformat astăzi într-o mică Veneție după o ploaie de aproxmativ 60 de minute. Bineînțeles o Veneție mai mică și mult mai urâtă. Râuri pe mijlocul șoselei, oameni urcați pe bancile din stațiile de autobuz și cratere pline de apă a lăsat ploaia în urma ei. Lucrări făcute ”din brișcă” pe unele străzi din Aiudul de Sus au făcut ca apa să vină la vale cu tot cu asfaltul măcinat pus ca ”plombă” în gropile de pe străzile neincluse încă în planurile de modernizare ale primăriei. Pe rețelele de socializare inundația a continuat cu critici la adresa administrației locale și a primăriței orașului.  

Ploaia din seara asta a transformat Aiudul într-o veritabilă mlaștină urbană. Dacă orașul a fost inundat de apă, paginile de socializare au fost inundate de reacții însoțite de poze ale cetățenilor nemulțumiți de calitatea străzilor, de gropile din asfalt care le distrug mașinile zi de zi și de atitudinea administrației locale în ceea ce privește situația carosabilului din oraș.

Străzile Țiglăriei, Nicolae Bălcescu, Viilor și Zorilor au devenit un amestec de pietriș, gropi, apă și puțin asfalt în urma ploii. Oamenii sunt revoltați pe administrația locală și pe primărița din Aiud care în campania electorală a promis refacerea carosabilului de pe străzile respective, dar după spusele locuitorilor când strada principală a fost asfaltată, vechiul asfalt a fost ras, pus bucăți și bătătorit în gropile de pe stradă, la o ploaie mai serioasă cum a fost cea de azi el fiind luat de ape și adus pe străzile inferioare.

Ba mai mult un cetățean, într-o postare a invitat-o pe primărița Oana Badea la o plimbare și o inspecție pe trotuarele străzilor construite în timpul campaniei electorale pentru a vedea calitatea lor.

PRECIZARE: Într-un mesaj transmis de un reprezentant al primăriei Aiud ni s-a atras atenția că o fotografie transmisă de unul dintre cititori nu este făcută în ziua respectivă. Argumentele prezentate au dovedit că informațiile transmise de cititor cât și fotografia nu sunt reale. Multumim pentru sesizare. Fotografia respectivă și explicația au fost șterse din articol.

 

Și cei care folosesc mijlocul de transport în comun au avut nevoie să fie inventivi. Pentru a nu sta cu picioarele în râul proaspăt format, un grup de aiudeni s-au urcat cu picioarele pe banca din stație și au aștepta liniștiți autobuzul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. City

    duminică, 27.05.2018 at 07:44

    Femeia asta e un fel de Dancila de Aiud
    E depașită
    Conduce orașul de pe Facebook
    Mai ia si bani de la scoala ca nu a renunțat la catedra
    O ………Pune ti fiecare ce vreți in loc de puncte

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax