Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: ”La mulți ani românilor din întreaga lume”, mesajul postat pe un panou din celebra Times Square din New York

Publicat

Mesajul ”La mulți ani românilor de pretutindeni” a fost proiectat miercuri, de Ziua Națională, în celebra piață Times Square din New York. 

Inițiativa a aparținut companiei românești Grow Business Development, specializată în consultanţă de afaceri, audit operaţional şi financiar, care a achiziţionat spaţiu publicitar în centrul orașului american.

”În fiecare zi ma mândresc că sunt românca și mereu voi reprezenta cu mândrie țara noastră frumoasa. Prin GrowBusiness deschidem granițele internaționale într-o perioadă când România este greu încercată și suntem bucuroși că putem să strigăm în gura mare că suntem brand românesc.

Punem România la loc de cinste, acolo unde-i este meritul. România merită să fie promovată la rang înalt la nivel global, iar dacă noi putem să ne mândrim în cel mai vizitat loc din lume, o facem din iubire de țară, iubire față de românii autentici și din dragostea față de românii ce au crezut, cred și vor crede în noi.

De la echipa de români către români, La mulți ani!” a scris pe contul ei de Facebook, Anca Hreamătă, fondator și CEO al companiei.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax