Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: LaLa Band la Alba Iulia: „Publicul de aici a fost cel mai tare din ultimele 10 concerte”. Peste 400 de spectatori au fredonat piesele artiştilor

Publicat

YouTube video

Trupa fenomen a momentului, LaLa Band a ajuns marţi la Alba Iulia, iar concertul oferit de îndrăgiţii actori din „Pariu cu Viaţa” a fost unul de un succes răsunător. Peste 400 de persoane i-au întâmpinat pe artişti cu pancarte, lacrimi şi urale de iubire, iar reacţia cântăreţilor a fost pe măsură: „Publicul de la Alba Iulia este cel mai tare din ultimele 10 concerte”.

LaLa Band au urcat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor într-o mare de aplauze şi strigăte, iar, în ciuda aşteptărilor, spectatorii au fost de toate vârstele. Pregătiţi cu pancarte, aceştia au fredonat alături de artişti piesele îndrăgite LaLa Band, dar şi cover-uri ale unor hit-uri internaţionale.

Pasiunea cu care şi-au întâmpinat cântăreţii favoriţi le-a adus albaiulienilor şi premii, iar posesorii celor mai frumoase pancarte au avut ocazia să urce pe scenă. Aceştia au primit ca amintire căşti Lala Band şi şepci.

Cei 280 de posesori ai biletelor VIP au avut privilegiul să participe şi la şedinţa foto organizată înainte de începerea concursului cu membrii trupei, să povestească şi să schimbe impresii. La concertul LaLa Band de la Alba Iulia, sala s-a „contopit” cu scena, fiecare spectator a fost „un cântăreţ în devenire”, deoarece toţi cei prezenţi la eveniment ştiau pe de rost versurile melodiilor.

 

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marius

    joi, 02.05.2013 at 19:58

    sa le***** ******* alura care zic ca dorian popa e golan. te iubesc dorian popa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax