Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Lansare iPhone 2018: imagini cu iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone Xr. Cât vor costa și când pot fi comandate

Publicat

Apple a prezentat noile produse, mult-așteptate de fanii companiei: iPhone-uri mai mari şi ceasuri pentru monitorizarea sănătăţii bazate pe design-ul modelelor actuale. Acestea sunt prezentate într-un mic film, considerat un exercițiu extraordinar de marketing, reușind în doar câteva ore să adune aproape 10 milioane de vizualizări.

Lansare noile modele iPhone 2018. Noile telefoane, bazate pe modelul de anul trecut iPhone X, se numesc XS şi XS Max. Noul iPhone XS are ecran de 5,8 inchi, iar iPhone XS Max de 6,5 inchi, în conformitate cu aşteptările de pe Wall Street.

Apple foloseşte sufixul ”S” atunci când modernizează componente dar lasă neschimbat exteriorul unui telefon. Modelul de anul trecut iPhone X, pronunţat ”zece”, a reprezentat o schimbare majoră de design.

Apple a deschis evenimentul cu anunţul că noua gamă Apple Watch Series 4 va avea ecrane edge-to-edge, la fel ca ultimele modele de telefoane, de peste 30% mai mari comparativ cu modelele actuale.

Noul ceas, poziţionat ca un dispozitiv de monitorizare a sănătăţii mai complex, va putea să identifice bătăile neregulate ale inimii şi să facă automat un apel telefonic de urgenţă, dacă detectează că utilizatorului i se face rău, ţintind în acest fel şi cumpărători mai în vârstă.

Acţiunile producătorului de dispozitive de fitness Fitbit au scăzut cu circa 3,7% după prezentarea Apple Watch Series 4. Titlurile Garmin au pierdut creşterea din prima parte a tranzacţiilor de miercuri, de la New York, fiind cotate în stagnare.

Acţiunile producătorilor de componente optice Lumentum Holdings şi Finisar, care asigură funcţia Face ID a iPhone X şi tehnologia camerei TrueDepth, au coborât cu 1,6%, respectiv cu 0,4%. Cupertino, California.

Evenimentul a fost organizat la Steve Jobs Theater, de la sediul circular al Apple din Cupertino, California.

Prețuri: iPhone Xs, Xs Max și Xr

iPhone Xs: începe de la 1.000 de dolari. Precomenzi din 14 septembrie, livrări din 21 septembrie.

iPhone Xs Max: începe de la 1.100 de dolari. Precomenzi din 19 octombrie, va fi livrat din 26 octombrie.

iPhone Xr: începe de la 750 de dolari. Precomenzi din 14 septembrie, livrări din 21 septembrie.

Surs: știrileprotv.ro, apple.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax