Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Lidl a anunțat data deschiderii noului magazin din centrul municipiului Alba Iulia. Au mai rămas doar câteva zile


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFiUGUsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Noul magazin Lidl din centrul municipiului Alba Iulia va fi inaugurat oficial în data de 5 noiembrie. Ridicat pe amplasamentul fostei piețe SIFOR, clădirea are o conformație particulară, de clădire de birouri P + 2E, cu magazinul situat la parter.

Pe fațada acestuia sunt amplasate mai multe imagini cu clădiri și monumente istorice din Cetatea Alba Carolina. 

Accesul auto și pietonal se va face din strada Tudor Vladimirescu. În cadrul proiectului au fost propuse două intrări, direct din stradă, cu relație de dreapta.

Incinta va avea o platformă carosabilă pentru accesul auto și parcarea autovehiculelor. Au fost prevăzute un număr de 109 locuri de parcare, dintre care 6 pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 22:00 și duminica între orele 08:00 – 20:00.

Acesta este cel de-al doilea magazin Lidl deschis în Alba Iulia. Primul, aflat la în zona intersecției dintre B-dul Revoluției 1989 și strada Lalelelor, a fost inaugurat în luna noiembrie 2013.

Reamintim faptul că un al treilea magazin Lidl se află în prezent în construcție la Alba Iulia, pe B-dul Republicii, lângă Bazinul Olimpic, lucrările fiind într-un stadiu avansat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 27.10.2020 at 20:43

    Si cand te gandesti ca pentru o piata cu aspect de buncar de suprafata,Primariei condusa de un primar obosit si falos i-au trebuit vreo trei ani si ceva. Treaba PDL-ista. Si nici acum n-am scapat de ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate