Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: LIDL deschide în decembrie cel de al treilea magazin din Alba Iulia. Din ce zi își va primi clienții

Publicat

LIDL a anunțat oficial deschiderea celui de-al treilea magazin din Alba Iulia. Este vorba despre marketul situat în zona Bazinului Olimpic din municipiul Alba Iulia. 

Potrivit reprezentanților LIDL, noul magazin se va deschide pe data de 17 decembrie.

În 5 noiembrie, LIDL a mai deschis un magazin în Alba Iulia, în centrul orașului, pe lângă cel deja existent. În acest mod, cu trei marketuri, lanțul de magazine va acoperi toate zonele din oraș.

CITEȘTE ȘI: LIDL deschide joi al doilea magazin din Alba Iulia. Are 1.300 de metri pătrați și stații de încărcare a mașinilor electrice

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax