Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: „Lumini! Cameră! Publicitate!”, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Reclame, show şi cadouri-surpriză

Publicat

YouTube video

Samsung, LG, Apple, Mercedes Benz, Kia, Nokia, Microsoft, KFC, Pepsi, Taco Bell, Oreo, Evian, King Burger sunt doar câteva dintre companiile ale căror reclame au rulat sâmbătă seara la „Lumini! Cameră! Publicitate!”. Publicul spectator a avut ocazia să vadă calupuri publicitare cu diferite teme: tehnologie, mâncare și băutură, cultură și spoof-uri.

La intrarea în incinta Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, invitaţii au fost întâmpinaţi şi cu o mică surpriză. Aceştia au avut primit cadou la alegere un papion sau o mustaţă, confecţionate din hârtie.

Aflat la cea de-a treia ediție, evenimentul este organizat de studenții de la Cercul de Marketing al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Invitatul special al acestei ediții a fost ventrilocul Eduard Sandu”. Pe lângă reclamele la care mulți spectatori s-au și amuzat, organizatorii au pregătit și un moment artistic oferit de băieții de la „Trupa Trupelor”.

Timp de trei ore, pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia au fost vizionate proiecții cu patru calupuri publicitare. Temele din acest an au fost Technology, Food and Drink, Cultural și Spoof-uri.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Andrei

    duminică, 08.12.2013 at 10:46

    Am fost la toate cele 3 editii si aceasta a fost una dintre cele mai proaste…putina lume si chestii lame…

  2. E

    duminică, 08.12.2013 at 15:33

    Sunt total de acord cu tine Andrei, cu toate ca au avut sponsori mai de seama si echipa organizatorica a fost mai mare decat la celelalte editii… spectacolul a fost delasator. Poate aduceti organizatorii vechi la urmatorul. Succes!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax