Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Luminițele de Crăciun s-au aprins oficial în Cetatea Alba Carolina. Decoruri minimaliste, din cauza pandemiei

Publicat

Luminițele de Crăciun s-au aprins în Ceteatea Alba Carolina. În acest an, din cauza pandemiei de coronavirus, autoritățile locale au decis să nu monteze multe dintre decoruri, iar patinoarul din Piața Cetății a fost mutat pe Latura de Vest. 

Inima Cetății Alba Carolina nu mai este în acest an centrul distracției de sezon din Alba Iulia, cum se întâmpla în anii precedenți. Din cauza pandemiei de coronavirus, autoritățile locale au decis să nu mai amplaseze în Piața Cetății pavilionul iluminat, căsuțele cu vin fiert, ceai sau plăcinte și tunelul cu luminițe de pe pietonala Mihai Viteazul.

Vezi și MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Pe podurile din Cetate nu au mai fost montate tunelurile luminoase ci doar câteva „cupole” iluminate, iar patinoarul din Piața Cetății a fost relocat în acest an pe Latura de Vest. Potrivit reprezentanților administrației locale, banii economisiți astfel vor fi utilizați la cumpărarea de materiale de protecție.

În Piața Cetății a fost montat bradul artificial de Crăciun alături de câteva decorațiuni luminoase. Din decor nu lipsește diorama cu nașterea Domului Iisus, sania trasă de ren și Moș Crăciun.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mihai

    joi, 10.12.2020 at 20:06

    Un oras trist, lipsit de strălucirea de altădată, de magia si bucuria Crăciunului. Un oras din care lipsește sufletul si veselia copiilor. Daca asa arata un oras european, capitala de suflet a tuturor romanilor, atunci, din pacate nu mai avem nicio speranta. Ne-ati furat speranta ca va fi mai bine, bucuria acestor sărbători sfinte. Ati facut economie la ce? La sufletul albaiulenilor si asa incercati de atatea necazuri. Pacat, domnilor, mare pacat!

  2. dan

    vineri, 11.12.2020 at 10:53

    Dupa ce ne-au lasat fara sarbatoarea de 1 Decembrie, acum ne lasa si fara sarbatorile de iarna. Vor sa arate ca pana acum se mancau aiurea banii publici? Sunt curios sa vad daca se economisesc banii de luminite nu o sa mai dispara bani publici din primarie? Hai sa fim seriosi si sa aveti sarbatori dupa cum vi le doresc albaiulienii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax