Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Luptătorii forțelor speciale SAS din Poliția Alba în primele 14 echipe la „Cupa structurilor speciale de intervenție”

Publicat

YouTube video

Echipa de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Alba a participat la „Cupa structurilor speciale de intervenţie – ediţia 2018”. În cadrul unei competiţii acerbe, poliţiştii din Alba au parcurs, cu succes, toate probele concursului, situându-se pe locul 13, din 51 de echipe participante.

În perioada 10 – 14 septembrie 2018, Poliția Română, prin Serviciul Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, a organizat o competiție tactico-aplicativă ce s-a adresat structurilor de intervenție din întreaga țară, intitulată Cupa structurilor Speciale de Intervenţie – Ediţia 2018.

Competiția a urmărit dezvoltarea abilităților de intervenție ale polițiștilor în situații excepționale, la aceasta fiind invitați să participe luptători din trupele speciale de intervenție din întreaga țară, atât din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – Poliția Română, Jandarmeria Română și Poliția de Frontieră precum şi din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Serviciului Român de Informații.

Pe parcursul competiției, luptătorii au participat la probe de anduranță fizică, de tragere cu armamentul din dotare, de îndemânare în trecerea diferitelor obstacole, în abordarea cărora au fost puse la încercare atenția, concentrarea, rezistența fizică și psihică, capacitatea de a gestiona situații deosebite și a lua decizii rapide.

De asemenea, au fost făcute simulări de scenarii tactice, pentru rezolvarea cărora sunt necesare abilități deosebite, specifice trupelor speciale.

Echipele compuse din câte 4 membri au avut de parcurs 4 probe ce s-au desfăşurat la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Poligonul Joița – CTS Tunari & Tactical Life, Aventura Parc Cernica și Complexul Sportiv Național ”Nicolae Navasart” Snagov.

Echipa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, formată din agent şef principal Boca Gheorghe, agent şef adjunct Beca Ioan, agent şef Burz Alin, agent Măduţă Alin Vasile şi agent Oarcea Partik Sebastian, coordonată de comisar Airini Mihai, şeful Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a reuşit să se claseze pe locul 13 din 51 de echipe participante.

În clasamentul echipelor din cadrul Poliţiei Române, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-a clasat pe locul 8.

Competiţia „Cupa structurilor speciale de intervenţie – ediţia 2018”, organizată de Poliţia Română, face parte din ansamblul activităţilor dedicate Centenarului Marii Uniri.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax